ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

حمله لفظی انگلیس به ایران

حمله لفظی انگلیس به ایران وزیر مشاور دولت انگلیس در امور خاورمیانه در لفاظی تازه خود علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل، این کشور را «تهدیدی غیرقابل قبول» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر مشاور دولت انگلیس در امور خاورمیانه که کشورش از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی و جنایاتش علیه فلسطینیان است، مدعی شد که «ایران از طریق فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه، یک تهدید کاملا غیرقابل قبول است».

وی بدون محکوم کردن شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی تصریح کرد، شهرک‌سازی‌های اسرائیل غیرقانونی است و منجر به دامن زدن به درگیری‌ها می‌شود.

به گزارش الجزیره، وزیر دولت انگلیس در امور خاورمیانه در ادامه اظهاراتش افزود اجازه دهید به ضرورت دستیابی به صلح پایدار متعهد شویم.

همزمان نماینده آمریکا در شورای امنیت در خصوص تحولات جاری غزه گفت: بدون تلاش قطر، مصر و آمریکا، آتش بس موقت در غزه محقق نمی‌شد.

وی افزود: آتش بس بشردوستانه، غذا، آب و دیگر مایحتاج را به جنوب و شمال غزه رساند. برای مضاعف کردن کمک‌ها و حفاظت از غیرنظامیان نباید از هیچ تلاشی دریغ کنیم.

نماینده آمریکایی در شورای امنیت همچنین با اشاره به توقیف کشتی‌های صهیونیستی اضافه کرد: از شورای امنیت می‌خواهیم حمله حوثی‌ها (ارتش یمن) در دریای سرخ و خلیج عدن را محکوم کند.

وی اضافه کرد، شهرک نشینان به غیرنظامیان در کرانه باختری حمله می‌کنند و این باید متوقف شود. از طرف‌های منطقه می‌خواهیم از سخنان تحریک آمیز و نفرت پرهیز کنند.

نماینده آمریکا در شورای امنیت تأکید کرد که ما به راه حل دودولتی نیاز داریم که غزه و کرانه باختری تحت یک ساختار سیاسی متحد شوند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار