جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

انتقال ۱۱ زندانی ایرانی از ترکیه به داخل کشور

انتقال ۱۱ زندانی ایرانی از ترکیه به داخل کشور با تلاش‌های به عمل آمده و موافقت وزارت دادگستری ترکیه یازده نفر از اتباع ایرانی که در زندان‌های ترکیه به سر می‌بردند، برای ادامه گذران محکومیت‌شان امروز به ایران منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حبیب الله‌زاده، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه، در این ارتباط اظهار کرد: پیرو برگزاری کمیته مشترک انتقال محکومین ایران و ترکیه در شهریورماه سال جاری، دو کشور ایران و ترکیه توافق کردند با رویکرد بشردوستانه برای رفع مشکلات زندانیان و علی‌الخصوص خانواده آن‌ها در ادامه روند حقوقی و تدارک مقدمات انتقال محکومین دو کشور تسریع نمایند و در این راستا چندی پیش سه نفر و امروز نیز یازده نفر از زندانیان ایرانی در ترکیه برای گذراندن ادامه محکومیتشان در مرز بازرگان به مقامات کشورمان تحویل داده شدند.

او با تشکر از همکاری وزارت دادگستری و مقام‌های قضایی دو کشور اعلام کرد: با توجه به مشکلات متعدد خانواده‌های زندانیان، تلاش‌ها همچنان برای انتقال تعداد بیشتری از محکومان ایرانی ادامه دارد.

او ابراز امیدواری کرد که شاهد گسترش بیشتر همکاری‌های حقوقی و قضایی دو کشور ایران و ترکیه باشیم. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار