کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده

انهدام باند قاچاقچیان سوخت در آب‌های هرمزگان

انهدام باند قاچاقچیان سوخت در آب‌های هرمزگان فرمانده دریابانی هرمزگان بیان کرد: به تازگی موفق شده ایم یک محموله سوخت قاچاق را کشف کنیم و یک باند از قاچاقچیان خارجی سوخت در استان هرمزگان را به دام قانون بینداریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده دریابانی هرمزگان، از شناسایی و انهدام یک باند از قاچاقچیان خارجی سوخت و کشف محموله سوختی قاچاق در مرزهای آبی این استان خبر داد.

 

سرهنگ حسین دهکی ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: در راستای اجرای فرامین فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی خامنه ای و تدابیر فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی کشور، برخورد قاطع با باندها و شبکه‌های سازمان‌یافته قاچاق کالا و ارز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 

وی ادامه داد: قاچاق در هر عرصه‌ای پیامدهای مخرب و تاثیرگذاری بر اقتصاد کشور دارد و نیازمند برخورد قاطع با باندها و شبکه‌های سازمان یافته قاچاق کالا و ارز و سوخت به صورت ویژه هستیم که آن را دنبال می‌کنیم.

 

فرمانده دریابانی هرمزگان بیان کرد: به تازگی موفق شده ایم یک محموله سوخت قاچاق را کشف کنیم و یک باند از قاچاقچیان خارجی سوخت در استان هرمزگان را به دام قانون بینداریم.

 

دهکی افزود: در جهت انهدام این باند قاچاقچیان خارجی، اقدامات اطلاعاتی پیچیده و مراقبت‌های ویژه، تلاش های شبانه روزی و فعالیت بی‌وقفه توسط مرزبانان استان هرمزگان صورت گرفته است تا این باند را که به صورت کلان اقدام به قاچاق می‌کردند، شناسایی و تحت اشراف اطلاعاتی قرار بگیرند.

 

فرمانده دریابانی استان هرمزگان تاکید کرد: با اقدام به موقع مرزبانان و دریک عملیات سریع و غافلگیرانه، محموله سوخت قاچاق در آب های شهرستان سیریک شناسایی و توقیف شد که در این عملیات، یک فروند یدک‌کش خارجی توقیف و 283 هزار و 900 لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش 322 میلیارد و 712 میلیون ریال نیز کشف شد.

 

دهکی خاطرنشان کرد: در این رابطه 12 متهم خارجی تبعه کشور فیلیپین دستگیر شدند و اقدامات قانونی از طریق مراجع قضائی به صورت ویژه در حال پیگیری است و همه باید بدانند دریابانی هرمزگان با عزم جدی خود برای مبارزه با پدیده سازمان‌یافته قاچاق، اجازه هیچ‌گونه فعالیت سودجویانه را در مناطق ساحلی و دریایی استان هرمزگان را نخواهد داد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار