دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند

انهدام باند بزرگ قاچاق سازمان یافته سوخت در بندر لنگه

انهدام باند بزرگ قاچاق سازمان یافته سوخت در بندر لنگه رئیس کل دادگستری هرمزگان از انهدام یک باند بزرگ قاچاق سازمان یافته سوخت در بندر لنگه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان، اظهار داشت: به دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرلنگه در یک عملیات ضربتی توسط ضابطین قضایی، یک باند قاچاق سازمان یافته سوخت در شهرستان بندر لنگه، شناسایی و منهدم شد.

وی افزود: بنابر اخبار و گزارشات واصله اعضای این باند سازمان یافته قصد داشتند ظرف سه هفته بیش از ۲۰۰ تانکر با ظرفیت ۳۰ هزار لیتر سوخت را به لنگه بارگیری و از طریق دریا قاچاق کنند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: مأموران همچنین پس از شناسایی و توقیف یک دستگاه بونکر در بازرسی از آن، ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق را کشف و ضبط نمودند.

قهرمانی بیان کرد: پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع ذیربط تاکنون، دو نفر در این رابطه دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده اند.

این مقام قضایی همچنین با بیان اینکه مرتکبین قاچاق سازمان یافته سوخت علاوه بر جریمه نقدی و مجازات حبس به ضبط اموال ناشی از جرم نیز محکوم می‌شوند، تصریح کرد: دستورات قضایی لازم جهت تحویل سوخت‌های مکشوفه به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی صادر شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان تأکید کرد: اقدامات مجرمانه قاچاقچیان سوخت از زیر چتر اطلاعاتی دستگاه قضایی و ضابطین مخفی نخواهد ماند و مجازات مرتکبین چنین جرایمی قاطع و بدون اغماض خواهد بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار