جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

تهدید آمریکا به تحریم علیه ترکیه‌

تهدید آمریکا به تحریم علیه ترکیه‌ مقام خزانه داری آمریکا که به ترکیه رفته است، آنکارا را تهدید کرد که در صورت حمایت از حماس و روابط تجاری ممنوعه با روسیه، با تحریم هایی روبرو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 01
کد خبر: ۲۱۶۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال با اشاره به سفر مقامات خزانه داری آمریکا به ترکیه نوشت: آمریکا به ترکیه فشار وارد می کند تا حمایت خود را از حماس و روابط تجاری ممنوعه با روسیه بردارد.

 

در این گزارش ذکر شده که آمریکا طی 10 سال گذشته حماس را تحت تحریم قرار داده و اکنون به ترکیه فشار وارد می کند تا از فعالیت شرکتهای مرتبط با حماس در ترکیه جلوگیری کند و تهدید کرده که در صورت تداوم فعالیت آنها ممکن است که ترکیه با تحریم هایی روبرو شود.

 

یکی دیگر از موارد مطرح شده، موضوع افزایش تجارت بین روسیه و ترکیه است، بطوریکه در حالیکه آمریکا مانع تجارت هرگونه اقلام الکترونیکی به روسیه می شود، شرکتهای روسی در ترکیه مشغول فعالیت هستند.

 

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری در امور تروریسم و ​​اطلاعات مالی آمریکا در سفر به ترکیه اعلام کرده که در آینده هر برنامه ای برای جمع آوری کمک برای حماس در ترکیه یا تسهیل فعالیت آنها در این کشور برای آنکارا بسیار بد خواهد شد، زیرا برای جلوگیری از این اقدامات هر کاری که از دستمان برآید را انجام خواهیم داد.

 

وی افزوده که روابط ترکیه و آمریکا در دوره حساسی است به طوریکه برای پیوستن سوئد به ناتو، آخرین مرحله یعنی تصویب ترکیه باقی مانده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار