نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

فرانسه: به‌جای واتس‌آپ و سیگنال از پیام‌رسان بومی استفاده کنید

نخست‌وزیر فرانسه به کابینه خود و کارکنان دولت دستور داد به‌جای واتس‌اپ و سیگنال از پیام‌رسان داخلی استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، الیزابت بورن، نخست‌وزیر فرانسه، از کابینه‌ خود خواست که از استفاده پیام‌رسان‌های خارجی نظیر تلگرام، واتساپ و سیگنال جلوگیری شود و پیام‌رسان بومی Olvid را جایگزین آن‌ها کنند.

 

دفتر الیزابت بورن به رویترز اعلام کرده که نخست‌وزیر فرانسه با انتشار بخش‌نامه‌ای به وزرا و کارکنان آن‌ها، از آن‌ها خواسته تا پیام‌رسان اولوید را روی دستگاه‌های خود نصب و از آن استفاده کنند.

 

در اطلاعیه منتشر شده از سوی بورن اعلام شده که پیام‌رسان داخلی اولوید توسط دو محقق حوزه‌ رمزنگاری کنترل می‌شود و از سیستم افزایش سرعت فرانسوی استفاده می‌کند؛ علاوه بر این برای افزایش امنیت در مکاتبات و اطلاعات محرمانه بهتر است این پیام‌رسان به جای پیام‌رسان‌های خارجی استفاده شود.

 

تا هشتم دسامبر کابینه‌ وزرای فرانسه فرصت دارند دستور بورن را اجرایی کنند. یکی از رسانه‌های فرانسوی نیز به نقل از او نوشته است: «برنامه‌های پیام‌رسان حاوی حفره‌های ایمنی هستند و نمی‌توانند تضمینی برای ایمنی مکالمات و اطلاعات محرمانه داشته‌ باشند.»

 

این تصمیم در حالی گرفته شده که استفاده از پیام‌رسان‌های جهانی نظیر واتساپ، تلگرام و سیگنال توسط دولتمردان فرانسوی بالا رفته بود؛ چرا که آن‌ها دولتمردان علاوه بر مسائل شخصی خود در گفت‌وگوهای اداری نیز از پیام‌رسان‌های خارجی استفاده می‌کنند؛ گفته می‌شود حتی امانوئل مکرون هم همین‌طور عمل می‌کند.

 

بر اساس ادعای پیام‌رسان Olvid این اولین و تنها پیام‌رسانی است که اطلاعات آن با هیچ مرکز یا فردی به اشتراک گذاشته نمی‌شود و پس رمزگذاری اطلاعات موجود در آن، صرفا بر بستر شبکه‌ داخلی فرانسه فعالیت می‌کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار