شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

قیمت جهانی نفت امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۲

قیمت جهانی نفت امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۲ قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱ دلار و ۹۸ سنت معادل ۲.۴۵ درصد کاهش به ۷۸ دلار و ۸۸ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، تردید سرمایه‌گذاران نسبت به عمق کاهش عرضه اوپک پلاس و نگرانی در مورد ضعف فعالیت تولید کارخانه‌ای در دنیا قیمت نفت را بیش از 2 درصد پایین آورده است.


قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 1 دلار و 98 سنت معادل 2.45 درصد کاهش به 78 دلار و 88 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 1 دلار و 89 سنت معادل 2.49 درصد کاهش 74 دلار و 7 سنت معامله می‌شود.


نفت برنت حدود 2.1 درصد و نفت آمریکا بیش از 1.9 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشتند.

 

تولید کنندگان ائتلاف اوپک پلاس در روز پنجشنبه توافق کردند حدود 2.2 میلیون بشکه در روز نفت را در سه ماهه اول سال جاری میلادی از بازار خارج کنند. این کاهش تولید شامل 1.3 میلیون بشکه در روز کاهش فعلی عربستان و روسیه هم می‌شود.

 

اما به نظر می‌رسد تاجران تا حدی نسبت به این طرح تردید دارند. به نظر برخی تاجران، اعضای اوپک پلاس به این توافق پایبند نمی‌مانند یا این کاهش تولید کافی نخواهد بود.

 

ائتلاف اوپک پلاس که بیش از 40 درصد از نفت دنیا را تولید می‌کند به دنبال سقوط قیمت نفت نسبت به اوج 98 دلار در ماه سپتامبر و در بحبوحه نگرانی نسبت به کند شدن رشد اقتصاد دنیا و ضعف تقاضا برای سوخت، سیاست کاهش تولید را در پیش گرفته است.

کاهش تولیدی که اوپک پلاس در روز پنجشنبه در مورد آن توافق کرد داوطلبانه است و این ماهیت داوطلبانه تردیدهایی نسبت به اجرایی شدن آن ایجاد کرده است.

در آمریکا، جروم پاول رئیس فدرال رزرو این کشور در روز جمعه اعلام کرد بانک مرکزی در مورد نرخ بهره محتاطانه عمل خواهد کرد.
تمرکز سرمایه‌گذاران در حال حاضر بر فعالیت تولید کارخانه‌ای در دنیاست که در سطح پایینی باقی مانده و همچنین تقاضا که کاهش یافته است.

مذاکرات برای تمدید آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و فلسطین در روز گذشته شکست خورد و درگیری‌ها در غزه آغاز شد. این جنگ در ابتدا از قیمت نفت حمایت کرد چون نگرانی در مورد مختل شدن عرضه نفت را افزایش داده بود، اما تاثیر چندانی بر جریان جهانی نفت نگذاشت.

آمریکا در روز جمعه تحریم‌های دیگری در مورد سقف قیمت نفت روسیه علیه سه شرکت و نفتکش اعمال کرد.

تعداد چاه‌های نفت آمریکا هم 5 حلقه افزایش یافته و به 55 در این هفته رسیده است که بالاترین رقم از ماه سپتامبر را نشان می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار