اتحادیه اروپا واردات سوخت هسته‌ای از روسیه را افزایش داد-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

اتحادیه اروپا واردات سوخت هسته‌ای از روسیه را افزایش داد

آژانس تامین انرژی اتمی اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا واردات سوخت هسته‌ای از روسیه را نسبت به سال قبل افزایش داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از رویترز آژانس تامین انرژی اتمی اروپا(ESA ) اعلام کرد که اتحادیه اروپا بار دیگر واردات سوخت هسته‌ای و خدمات راکتورهای طراحی روسیه از این کشور را افزایش داده است.

رویترز تأکید کرد که واردات سوخت هسته‌ای، مشمول تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه نیست و علیرغم افزایش تقاضا برای انرژی هسته‌ای در اروپا، حجم کل چنین وارداتی از روسیه در سال گذشته ثابت مانده بود.

استفانو سیکارلو، سرپرست آژانس تامین انرژی اتمی اروپا (ESA) گفت که پنج کشور اروپایی که از راکتورهای برق VVER روسیه استفاده می‌کنند، امسال سطح واردات را نسبت به سال ۲۰۲۱ بالاتر بردند.

سیکارلو معتقد است که این روند مشکلاتی را که اتحادیه اروپا در دستیابی به خودکفایی در سوخت چنین رآکتورهایی با آن مواجه است، برجسته می‌کند.

به گفته وی، در سال ۲۰۲۲ خرید بلغارستان، جمهوری چک، فنلاند، مجارستان و اسلواکی از روسیه در حوزه خدمات تبدیل ۳۰ درصد و در حوزه خدمات غنی سازی اورانیوم ۲۲ درصد افزایش داشته است.

کاترین هاف، رئیس دفتر انرژی هسته ای وزارت انرژی ایالات متحده در نوامبر گذشته طی اظهاراتی، وابستگی ایالات متحده به سوخت هسته‌ای روسیه را تهدیدی جدی برای امنیت ملی و اهداف آب و هوایی خوانده بود.

وی تاکید کرد که آنچه بیش از همه نگران کننده است این است که تقریباً ۲۰ درصد از سوخت مورد استفاده در راکتورهای هسته ای آمریکا از قراردادهای غنی سازی اورانیوم با وارد کنندگان روسی تامین می‌شود.

بلومبرگ هم در پایان ماه اگوست گذشته گزارش داده بود که تلاش‌های ایالات متحده و اروپا برای کنار گذاشتن اورانیوم وارداتی از روسیه نا فرجام بوده است و حدود نیمی از عرضه جهانی او رانیوم از روسیه تامین می‌شود./فارس

ارسال نظر