ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی در امارات لغو شد

سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی در امارات لغو شد یک روزنامه اسرائیلی می‌گوید که رئیس اسرائیل بعد از سرگرفته شدن جنگ در نوار غزه، سخنرانی خود در اجلاس آب‌و‌هوای دبی را لغو کرده و به تل‌آویو بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، شامگاه امروز (جمعه)، خبر داد «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی که برای شرکت در کنفرانس آب‌وهوای دبی (کوپ۲۸) به امارات عربی متحده سفر کرده بود، به علت از سر گرفته شدن جنگ در نوار غزه به تل‌آویو بازگشت.

 

پایگاه خبری «عربی۲۱» به نقل از روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» در این خصوص گزارش داد اسحاق هرتزوگ پیش از بازگشت به تل‌آویو سخنرانی برنامه‌ریزی‌شده خود در امارات را لغو کرده است.

 

سفر هرتزوگ در حالی به امارات صورت گرفت که بیش از ۱۵۰۰۰ هزار فلسطینی طی هفته‌های گذشته به دنبال حملات ارتش اسرائیل به شهادت رسیده‌اند. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)،‌ جنبش جهاد اسلامی فلسطین و جنبش انصارالله یمن هر یک در بیانیه‌ای جداگانه استقبال امارات عربی متحده از رئیس رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز بعد از ۶ روز آتش‌بس حملات خود به نوار غزه را از سر گرفت و در کمتر از ۲۴ ساعت -طبق اعلام وزارت بهداشت نوار غزه- ۱۷۸ فلسطینی را به شهادت رساند.

 

پیش از این، هیات ایرانی به ریاست وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران نیز که برای شرکت در اجلاس آب‌وهوای دبی به امارات رفته بود، در اعتراض به حضور مقامات صهیونیست محل این کنفرانس در امارات را ترک کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار