۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

پیش‌بینی جدید قیمت دلار در بازار

قیمت دلار در آخرین معامله هفته جاری با افزایش به کار خود پایان داد. هر چند بازارها با بازدهی مثبت نخستین هفته آذر را پشت‌سر گذاشتند اما کارشناسان اقتصادی سیاست‌گذار را یکه تاز بازار ارز می‌دانند و از منظر شرایط رکودی بازارها را بررسی می‌کنند؛ اما معامله‌گران در انتظار پرش دلار در ماه‌های پایانی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار هفته گذشته روند الاکلنگی را تجربه کرد و در محدوده ۵۰ هزار و ۲۰۰ تا ۴۰۰ تومانی نوسان داشت؛ اما در دو روز پایانی هفته متعاقب رشد قیمت انس جهانی طلا نوسانات افزایشی داشت و به نیمه کانال ۵۰ هزار تومانی رسید. در آخرین معامله هفته گذشته دلار با قیمت ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

 

قیمت دلار در هفته نخست آذر با نوسانات محدود، در کریدور جدید پیشروی کرد. کارشناسان اقتصادی تا پیش از این نسبت به افزایش دلار در ۶ ماهه دوم سال هشدار داده بودند. اما با تلاش سیاست‌گذار محدوده قیمت دلار حفظ شد. اکنون معامله‌گران بازار ارز سه ماه پایانی سال را متاثر از رشد تقاضا افزایشی پیش‌بینی می‌کنند.

 

حفظ ریتم الاکلنگی دلار تا انتخابات

با توجه به اینکه در دو هفته گذشته دلار رفتار شارپی قابل توجهی نداشته تحلیلگران بازارهای مالی معتقدند مدت‌ها است که به دلیل نزدیک بودن انتخابات، رکودی که از سوی دولت بر بازارها حاکم است و مهار تورم به هر شکل ممکن، سیاست‌گذار توانسته دلار را در منطقه ۵۰ هزار تومانی مهار کند. آنها با تاکید براینکه این منطقه محدوده جدید معاملاتی دلار است کف این اسکناس را محدوده ۴۷ هزار تومانی و سقف آن را در صورت بروز شرایط بحرانی منطقه ۵۴ هزار و ۷۰۰ در نظر می‌گیرند.

آنچه این هفته معامله‌گران نسبت به آن توجه نشان دادند موضوع آخرین آمار تجارت کشور که از سوی گمرک ایران منتشر شد، بود. تراز تجاری کالاهای غیرنفتی کشور به منفی ۱۰.۱ میلیارد دلار رسید که بدترین وضعیت در چهار سال اخیر بوده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد کسری تجاری ایران در این تاریخ دومین رکورد را در بیش از یک دهه گذشته ثبت کرده است.

 

با توجه به اینکه سیاست‌گذار همواره با ارزپاشی در بازارهای مالی ثبات ایجاد می‌کند و شیفت دولت از نفت به مالیات؛ برای بودجه سال آینده به نظر می‌رسد برای مدیریت بازار ارز در سال ۱۴۰۳ باید راهکار جدیدی ارائه دهد.

 

همراهی بازارهای همسایه با دلار تهران

روز پنجشنبه قیمت دلار در بازارهای همسایه نیز افزایش داشت. قیمت دلار هرات با افزایش محدود ۲۷۰ تومانی با قیمت ۵۰ هزار و ۳۸۰ تومان معامله شد.

دلار سلیمانیه افزایش ۵۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۰ هزار و ۵۵۰ تومانی معامله شد. درهم امارات با رشد ۸۰ تومانی با رقم ۱۳ هزار ۸۸۰ تومان معامله شد./ تجارت نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار