قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

بلایی که بی‌تحرکی بر سر سلامتی زنان می‌آورد

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنانی که بیش از ۶ ساعت در روز می نشینند، پیش از یائسگی با احتمال بیشتر ابتلا به فیبروم‌های رحمی روبرو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، تیمی به سرپرستی دکتر «کیونگ مِنگ»، از دانشگاه پزشکی کونمینگ چین، می‌گویند که در مجموع، زنان کم‌تحرک بیشتر در معرض خطر دو برابری ایجاد توده‌های اغلب دردناک و مضر رحمی قبل از یائسگی بودند.

 

منگ خاطرنشان کرد: «چاقی مرتبط با سبک زندگی بی تحرک می‌تواند یکی از عوامل این رابطه باشد، زیرا مطالعات نشان داده‌اند که چاقی یک عامل خطر برای فیبروم‌های رحمی است».

 

این تیم افزود که سبک زندگی بی تحرک و چاقی با افزایش سطح استروژن در گردش و همچنین هورمون‌های دیگری که در ایجاد فیبروم نقش دارند، مرتبط است. در نهایت، کم تحرکی می‌تواند منجر به کمبود ویتامین D شود که یکی دیگر از عوامل خطر برای این ارتباط است.

 

به گفته تیم مطالعه، فیبروم های رحمی تومورهای خوش خیمی هستند که در بین زنان بسیار شایع است. محققان خاطرنشان کردند: آنها گاهی اوقات هیچ علامتی ایجاد نمی‌کنند، اما در بسیاری از موارد می‌توانند باعث خونریزی غیرطبیعی، درد در اندام‌های لگنی و شکمی، و پیامدهای نامطلوب باروری شوند. گاهی اوقات فیبروم ها آنقدر شدید می‌شوند که عمل هیسترکتومی برای برداشتن آنها توصیه می‌شود.

 

در مطالعه جدید، تیم منگ داده‌های بیش از ۶۶۰۰ زن از سراسر چین را که بین ۳۰ تا ۵۵ سال سن داشتند، تجزیه و تحلیل کردند.

 

رفتار بی تحرک شامل نشستن یا دراز کشیدن و فعالیت‌هایی مانند تماشای صفحه نمایش، بافتنی، مطالعه یا بازی‌های رومیزی بود.

 

در مجموع، ۸.۵ درصد از زنان در این مطالعه به فیبروم مبتلا شدند که با افزایش سن زنان شایع‌تر شد.

 

در میان عوامل دیگر، وزن بالا و داشتن دو یا چند فرزند با افزایش خطر فیبروم مرتبط است.

 

طبق نتایج، این خطر در بین افرادی که ۶ ساعت یا بیشتر در روز بی تحرک بودند، ۵ برابر بیشتر از افرادی بود که کمتر از دو ساعت در روز بی تحرک بودند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار