عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

قصد اسرائیل برای کوچاندن اجباری مردم غزه به سینا

قصد اسرائیل برای کوچاندن اجباری مردم غزه به سینا گزارشگر سازمان ملل اعلام کرد مرحله دوم جنگ غزه برای کوچاندن اجباری جمعیت به صحرای سینا در مصر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، فرانچسکا آلبانیز گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین، اعلام کرد که مرحله دوم جنگ علیه غزه تهدیدی برای کوچاندن اجباری مردم به مرز و تبعید آن‌ها به صحرای سینا است.

 

براساس گزارش العربی الجدید، او در پستی در اکانت رسمی خود در ایکس (توییتر سابق) نگرانی خود را از پرتاب اعلامیه‌هایی از سوی جنگنده‌های ارتش اشغالگر در جنوب نوار غزه که از ساکنان آن خواسته بود محل سکونت خود را ترک کنند، ابراز کرد و نوشت که این امر می‌تواند منجر به بزرگترین آوارگی اجباری در تاریخ طولانی آوارگی فلسطینی‌ها شود.

 

سازمان‌های بین‌المللی نیز نگرانی عمیق خود را از تلاش رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها در نوار غزه، در شرایطی که ارتش اشغالگر همچنان ساکنان غیرنظامی و خانه‌های آن‌ها را هدف قرار می‌دهد، ابراز کردند.

 

ماده ۴۹ کنوانسیون چهارم ژنو (۱۹۴۹) بر الزام اسرائیل به عنوان یک کشور اشغالگر مبنی بر عدم کوچ اجباری جمعیت غزه به اراضی اشغالی یا هر کشور دیگری در صورت ضرورت شدید و برای این منظور تاکید می‌کند. این قانون به این معنی است که کوچ اجباری به کشور دیگر در هیچ صورتی جایز نیست.

 

چندین سازمان حقوق بشری تایید کرده اند که کوچ اجباری جمعیت غزه توسط نیرو‌های اشغالگر یک جنایت جنگی مطابق با ماده ۸، بند ۲، بند ۷ اساسنامه رم (اخراج، انتقال، یا حبس غیرقانونی) است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار