اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

اتحادیه اروپا واردات سوخت هسته‌ای از روسیه را افزایش داد

آژانس تامین انرژی اتمی اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا واردات سوخت هسته‌ای از روسیه را نسبت به سال قبل افزایش داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 02
کد خبر: ۲۱۶۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از رویترز آژانس تامین انرژی اتمی اروپا(ESA ) اعلام کرد که اتحادیه اروپا بار دیگر واردات سوخت هسته‌ای و خدمات راکتورهای طراحی روسیه از این کشور را افزایش داده است.

رویترز تأکید کرد که واردات سوخت هسته‌ای، مشمول تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه نیست و علیرغم افزایش تقاضا برای انرژی هسته‌ای در اروپا، حجم کل چنین وارداتی از روسیه در سال گذشته ثابت مانده بود.

استفانو سیکارلو، سرپرست آژانس تامین انرژی اتمی اروپا (ESA) گفت که پنج کشور اروپایی که از راکتورهای برق VVER روسیه استفاده می‌کنند، امسال سطح واردات را نسبت به سال ۲۰۲۱ بالاتر بردند.

سیکارلو معتقد است که این روند مشکلاتی را که اتحادیه اروپا در دستیابی به خودکفایی در سوخت چنین رآکتورهایی با آن مواجه است، برجسته می‌کند.

به گفته وی، در سال ۲۰۲۲ خرید بلغارستان، جمهوری چک، فنلاند، مجارستان و اسلواکی از روسیه در حوزه خدمات تبدیل ۳۰ درصد و در حوزه خدمات غنی سازی اورانیوم ۲۲ درصد افزایش داشته است.

کاترین هاف، رئیس دفتر انرژی هسته ای وزارت انرژی ایالات متحده در نوامبر گذشته طی اظهاراتی، وابستگی ایالات متحده به سوخت هسته‌ای روسیه را تهدیدی جدی برای امنیت ملی و اهداف آب و هوایی خوانده بود.

وی تاکید کرد که آنچه بیش از همه نگران کننده است این است که تقریباً ۲۰ درصد از سوخت مورد استفاده در راکتورهای هسته ای آمریکا از قراردادهای غنی سازی اورانیوم با وارد کنندگان روسی تامین می‌شود.

بلومبرگ هم در پایان ماه اگوست گذشته گزارش داده بود که تلاش‌های ایالات متحده و اروپا برای کنار گذاشتن اورانیوم وارداتی از روسیه نا فرجام بوده است و حدود نیمی از عرضه جهانی او رانیوم از روسیه تامین می‌شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار