ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

هلاکت ۶۰ نظامی صهیونیست توسط کتائب‌القسام

شاخه نظامی حماس اعلام کرد توانسته ده‌ها نظامی اسرائیلی را طی عملیاتی در غزه غافلگیر کند و حدود 60 نفر از آن‌ها را از پا درآورد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، با انتشار بیانیه‌ای از کشته شدن حدود ۶۰ نظامی اسرائیلی خبر داد.

 

«کتائب القسام» شاخه نظامی حماس اعلام کرد رزمندگان مقاومت، سحرگاه امروز (یکشنبه)، بعد از رصد محل استقرار ده‌ها نظامی ارتش اسرائیل (۶۰ نفر) در داخل چند چادر در شرق منطقه «جحر الدیک» در اطراف این چادر بمب کار گذاشتند.

 

طبق این بیانیه، ساعت ۴:۳۰ بامداد به وقت محلی بعد از انفجار بمب‌ها، یکی از نظامیان قسام برای از پا درآوردن نظامیانی که از این عملیات جان سالم به در بردند، به محل انفجار رفته و بعد از اتمام مأموریت به موضع خود بازگشته است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی -تا لحظه انتشار این گزارش- واکنشی به این بیانیه نشان نداده و کشته شدن نظامیان خود را تایید نکرده است.

 

ارتش اسرائیل در آخرین بیانیه خود درباره شمار تلفات نظامیان این رژیم در بعد از آغاز نبرد زمینی در غزه اعلام کرده ۷۲ نظامی خود را از دست داده است.

 

نبرد رزمندگان مقاومت فلسطین و نیروهای رژیم صهیونیستی بعد از ۷ روز آتش‌بس موقت صبح روز جمعه هفته گذشته از سر گرفته شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار