در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم تصاویری از سرنوشت تلخ دریاچه ارومیه + ویدئو هوای تهران در آستانه شرایط بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت

«رکنا» مجرم شناخته شد

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه، مدیر مسئول پایگاه خبری رکنا را با اکثریت آراء مجرم شناختند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، اکبر نصراللهی سخنگوی هیأت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادستان عمومی و انقلاب تهران در مورد متهم اعلام جرم کرد و اتهام مهدی ابراهیمی‌تازه محله، انتشار شایعات و مطالب خلاف واقع در تاریخ ۲۷ مهر ۱۴۰۲ با عنوان «قاتل داریوش مهرجویی کیست؟ باجناق‌ها آدمکش اجیر کردند!»، است که هیأت منصفه پس از شنیدن دفاعیات متهم با اکثریت آرا در موضوع اتهام وی را مجرم دانست و نیز ایشان را با اکثریت آرا مستحق تخفیف ندانست.

 

سخنگوی هیأت منصفه افزود: آقای ابراهیمی بدون ارائه مستندات در دادگاه مدعی شد، خبر مذکور بعد از هماهنگی و تأیید سخنگوی فراجا منتشر شده است.

 

قاضی ترابی بعد از دفاعیات متهم گفت: انتشار مطالبی در موضوع حساس قتل آن هم در زمانی که هنوز صحت و سقم آن معلوم نیست با تجربیات زیادی که از آن اشاره کردید، تعارض دارد.

 

رأی دادگاه رسیدگی به شکایت هیأت نظارت بر مطبوعات در مورد پرونده اتهام‌های روزنامه اعتماد که به ریاست قاضی ابراهیم ترابی گلسفید در شعبه اول دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد.

 

داریوش مهرجویی و همسرش شامگاه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲ در ویلای شخصی‌شان در کرج با ضربات سلاح سرد به قتل رسیدند./ مهر

ارسال نظر