گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

آغاز رزمایش نظامی بزرگ ژاپن، آمریکا و استرالیا

رسانه‌های ژاپنی روز دوشنبه گزارش دادند که برای اولین بار در تاریخ رزمایش «یاماساکورا»، استرالیا نیز قرار است در رزمایش نظامی مشترک ژاپن و آمریکا شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، رزمایش نظامی بزرگ ژاپن و آمریکا که با هدف مقابله با حملات احتمالی برگزار می‌شد، امسال با حضور استرالیا اجرا می‌شود.

 

شبکه «اِن‌اچ‌کِی» امروز (دوشنبه) گزارش داد که برای اولین بار در تاریخ رزمایش «یاماساکورا»، استرالیا نیز قرار است در رزمایش نظامی مشترک ژاپن و آمریکا شرکت کند.

 

این رزمایش نظامی بزرگ از سال ۱۹۸۲ برای شبیه‌سازی حملات به ژاپن و دفاع آمریکا از این کشور برگزار شده و امسال برای هشتاد و دومین بار با حضور استرالیا اجرا خواهد شد.

 

بر این اساس، فرمانده نیروهای مسلح ژاپن طی مراسم افتتاحیه این رزمایش در پایگاه نیروی زمینی «آساکا» گفت: «ما روابط نزدیک بین ژاپن، آمریکا و استرالیا را در داخل و خارج نشان خواهیم داد و به ثبات منطقه آزاد و باز هند و اقیانوس آرام کمک خواهیم کرد».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این گزارش، در رزمایش امسال سناریوی حمله به ژاپن و کمک نیروهای آمریکایی و استرالیایی به این کشور تمرین خواهد شد.

 

در ماه ژوئن ۲۰۲۳، وزرای دفاع این سه کشور طی دیداری توافق کردند که رزمایش امسال را با در نظر گرفتن احتمال اقدام نظامی چین برگزار کنند. این رزمایش تا تاریخ ۱۳ دسامبر ادامه خواهد داشت.

 

پیش از این،‌«فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن در دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین، در رابطه با فعالیت‌ها و همکاری های نظامی چین و روسیه در مناطق نزدیک ژاپن ابراز نگرانی کرده بود./ فارس

ارسال نظر