تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

مقام نظامی آمریکا: همه باید درباره جنگ با چین نگران باشند

مقام نظامی آمریکا: همه باید درباره جنگ با چین نگران باشند رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا ژنرال چارلز براون گفت همه باید نگران درگیری با چین بویژه در ارتباط با حمله احتمالی به تایوان باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر. رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده ژنرال چارلز کیو. براون جونیور در مصاحبه یکشنبه با فاکس نیوز گفت همه باید درباره جنگ با چین نگران باشند.

 

او که در ماه اکتبر بعد از بازنشستگی ژنرال مارک میلی، بیست و یکمین رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا شد، به سوالی در برنامه فاکس نیوز ساندی درباره نگرانی‌های فزاینده در خصوص جنگ بین ایالات متحده و چین با استناد به نظرسنجی‌های اخیر موسسه ریگان پاسخ گفت. در نظرسنجی اخیر، ۵۱ درصد آمریکایی‌ها گفتند چین را بزرگترین تهدید خارجی برای آمریکا می‌دانند و ۷۴ درصد نگران وقوع این درگیری در طی پنج سال بودند.

 

در پاسخ، ژنرال چارلز براون گفت همه باید نگران درگیری با چین بخصوص در ارتباط با حمله احتمالی به تایوان باشند. او با این ادعا که «قدرتی که ما به عنوان ارتش نشان می‌دهیم، صلح را به ارمغان می‌آورد»، در مورد حمله احتمالی به تایوان افزود: اولین چیزی که می‌گویم این است که می‌خواهیم و همه ما باید نگران باشیم که آیا این اتفاق رخ می‌دهد یا نه. و این بخشی از این دلیل است که چرا بازدارندگی بسیار مهم است تا درگیری رخ ندهد.

 

به گزارش نشریه نیوزویک، او همچنین در واکنش به نظرسنجی دیگری مبنی بر اینکه اکثریت آمریکایی‌ها معتقدند چین به زودی ایالات متحده را هم از نظر نظامی و هم اقتصادی پشت سر خواهد گذاشت، گفت وظیفه و نقش او این است که در حوزه نظامی این اتفاق نیافتد.

 

تایوان مدتهاست که به موضوع مناقشه بین واشنگتن و پکن تبدیل شده و در اجلاس اخیر بین رئیس‌جمهور چین و همتای آمریکایی در کالیفرنیا، شی جین‌پینگ درباره موضوع تایوان به جو بایدن هشدار داد و تصریح کرد: «آمریکا باید از اتحاد مجدد صلح‌آمیز و اجتناب‌ناپذیر چین با تایوان حمایت کند و ارسال سلاح به آن را متوقف کند».

 

بر اساس سیاست رسمی چین، جزیره تایوان بخشی از چین واحد است اما طرف تایوانی آن را رد می‌کند. آمریکا تایوان را به عنوان کشور مستقل به رسمیت نمی‌شناسد اما آن را متحد کلیدی در منطقه هند اقیانوس آرام در نظر می‌گیرد. رئیس‌جمهور آمریکا اواخر سال ۲۰۲۲ گفته بود در صورت حمله به تایوان از سوی چین، در این جزیره نیرو مستقر خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار