کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

پوتین به نشست بعدی گروه ۲۰ دعوت می‌شود

رئیس جمهور برزیل اعلام کرد که از رئیس جمهور روسیه برای شرکت در نشست گروه 20 در سال 2024 دعوت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، «لولا داسیلوا» رئیس جمهور برزیل اعلام کرد که علیرغم انکه صلاحیت دیوان بین المللی کیفری که حکم بازداشت ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به اتهامات جنایت جنگی صادر کرده است، برازیلیا از او برای شرکت در نشست گروه 20 رسما دعوت خواهد کرد.

 

نشست گروه 20 به میزبانی برزیل قرار است سپتامبر سال آینده برگزار شود.

 

روزنامه کوریره برازیلنس از قول رئیس جمهور این کشور نوشت: اینکه پوتین بیاید یا نیاید به خودش بستگی دارد اما او به نشست دعوت خواهد شد. پرونده ای علیه او در دیوان بین المللی کیفری وجود دارد، او بایدعواقبش را خودش ارزیابی کند. وی در ادامه متذکر شد، از آنجا که برزیل منشور رُم را امضا کرده است، برزیل مسئول است.

 

برزیل که از روز اول دسامبر 2023 ریاست گروه 20 را برعهده گرفته است قرار است اوایل پاییز آینده میزبان نشست 20 کشور صنعتی جهان باشد.

 

در 17 مارس گذشته دیوان بین المللی کیفری حکم بازداشت پوتین و کمیسیونر ریاست جمهوری روسیه در امور حقوق کودکان را به اتهام بازگرداندن هزاران کودک اوکراینی به روسیه صادر کرد مسکو این موضوع را رد نکرده و می‌گوید که هدف از اجرای این برنامه گسترده، حفاظت از کودکان یتیم و بی‌سرپرستی است که در مناطق جنگی رها شده‌­اند.

 

مسکو همچنین اعلام کرده که حکم دیوان کیفری بین‌المللی را به رسمیت نمی‌شناسد چون روسیه عضو این دیوان نیست.

 

انتخابات ریاست جمهوری روسیه قرار است اواسط مارس 2024 برگزار شود. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین اخیرا گفت که پوتین هنوز تصمیمی برای شرکت در انتخابات آتی نگرفته است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار