آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی سه روز آینده

پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی سه روز آینده بر اساس اعلام اداره کل هوانشاسی استان با توجه به عدم وزش باد قابل ملاحظه، شرایط برای انباشت ذرات آلاینده هوا مهیاست. از این رو کاهش کیفیت هوا در سطح استان و افزایش غلظت آلاینده‌ها در نواحی شهری و پرتردد، از امروز تا ظهر چهارشنبه (۱۳ تا ۱۵ آذر) مورد انتظار است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی وضعیت جوی استان تهران طی سه روز آینده آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش ملایم باد در ارتفاعات گاهی وزش متوسط باد پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به استقرار جوی پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه، شرایط برای انباشت ذرات آلاینده هوا و افزایش غبار مهیاست. از این رو کاهش کیفیت هوا در سطح استان و افزایش غلظت آلاینده‌ها در نواحی شهری و پرتردد، از امروز تا ظهر چهارشنبه (۱۳ تا ۱۵ آذر) مورد انتظار است.

از عصر چهارشنبه تا جمعه (۱۵ تا ۱۷ آذر) با گذر موجی از استان رخداد ناپایداری‌هایی به‌شکل افزایش ابر، وزش باد و بارش پراکنده، در بعضی نواحی گاهی رگبار باران مورد انتظار است که بهبود کیفیت هوا در این مدت را در پی دارد.

در بعضی ساعت‌های پنجشنبه و جمعه وزش باد شدید در نیمه‌جنوبی و نواحی غربی پیش‌بینی می‌شود. همچنین از چهارشنبه تا پنجشنبه کاهش نسبی دما در سطح استان مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با کمینه دمای ۵- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۴ آذر) صاف وغبارآلود و گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۱۵ آذر) کمی ابری و غبار محلی، از بعد از ظهر نیمه‌ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

در حالی که میانگین کیفیت هم‌اکنون هوای تهران ۱۴۴ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس با آلاینده شاخص ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون قرار دارد که ساعت ۷ صبح امروز جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل شد، اما با گذشت بیش از شش ساعت و نیم هنوز مصوبات آن اعلام نشده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار