محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

وزش باد شدید در مناطق کوهستانی

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وزش باد و گاهی وزش شدید در ارتفاعات کشور، نسبت به همراه داشتن تجهیزات کافی هنگام صعود توصیه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان با بیان اینکه استقرار جوی پایدار در اکثر مناطق کوهستانی کشور و وزش باد و گاهی وزش شدید مهمترین پدیده جوی در مناطق مرتفع کوهستانی کشور است، اظهارکرد: امروز (۹ آذرماه) بارش پراکنده در ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان و فردا (۱۰ آذرماه) در دامنه‌های شمالی البرز افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران گفت: پنجشنبه تا ظهر جمعه در این منطقه آسمان صاف تا نیمه ابری، گاهی وزش باد و از بعدازظهر جمعه افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: با توجه به بارش برف طی هفته گذشته در بیشتر قله‌های مرتفع کشور، با پایش شرایط برف روی زمین از تردد در مسیر‌های مستعد ریزش و وقوع بهمن اجتناب و مسیر‌های صعود زمستانه به جای مسیر‌های تابستانه برای پیمایش انتخاب شود.

ضیاییان در پایان گفت: با توجه به افت دمای شبانه در بیشتر مناطق کوهستانی کشور، تجهیزات گرمایشی و پوشاک مناسب برای شب مانی درنظرگرفته شود. با توجه به سرمایش شبانه و وقوع مه تابشی در ساعات اولیه صبح در برخی مناطق کوهستانی که با کاهش دید همراه است، تا حد امکان تا تابش خورشید و کاهش غلطت مه از پیمایش و صعود اجتناب شود. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار