به گزارش راهبرد معاصر؛ مسوول روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران با تایید این مطلب گفت: در این ارتباط گزارشی به مرکز جست وجو و نجات دریایی برای امداد رسانی مخابره نشد.
محمد رضا نجفی افزود: به دنبال بررسیهای به عمل آمده این شناور از نوع تفریحی فرمانی بوده و خوشبختانه سرنشینان آن نجات پیدا کردند.
وی در پاسخ به خبرنگار ایرنا در زمینه ارائه جزئیات بیشتر از این سانحه دریایی اظهار بی اطلاعی کرد.
این شناور تفریحی بعد از آتش سوزی به زیر آب رفت.
اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران در منطقه ویژه اقتصادی نوشهر مستقر است و بندر فریدونکنار هم زیر مجموعه این اداره کل است.
بندر فریدونکنار حدود ۵۵ هکتار وسعت دارد و به عنوان نخستین بندر خصوصی شمال کشور در پی گسترش مبادلات بازرگانی با کشورهای حاشیه دریای خزر است.
این بندر از طریق جادههای هراز و فیروزکوه نزدیکترین بندر به مرکز کشور بوده و عمده فعالیت آن به عنوان بندر چند منظوره در زمینه تخلیه و بارگیری فراوردههای نفتی، غلات و کالاهای عمومی است و با ۲ پست اسکله سالانه ظرفیت بارگیری و تخلیه حدود ۷۰۰ هزار تن کالا را دارد.
شهر بندری نوشهر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد. بندر نوشهر در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد.
در زمان حاضر حدود سه هزار شناور اعم از قایق و جت اسکی و همچنین ۹۰ ایستگاه تفریحات دریایی در محدوده زیر پوشش این اداره کل (رامسر - فرح آباد ساری) به گردشگران و مسافران دریادوست خدمات ارایه میدهند
حدود ۳۰۰ کیلومتر به لحاظ فعالیتهای دریایی گردشگری تحت نظارت اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر است و بقیه آبهای ساحلی استان را اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد بهشهر واقع در شرق استان بر عهده دارد.
استان مازندران به خاطر برخورداری از موقعیتهای ممتاز در حوزه گردشگری، آثار طبیعی و تاریخی در تمامی فصول سال به ویژه در تعطیلات پذیرای میلیونها مسافر و گردشگر است که طبق نظر سنجی حدود ۹۰ درصد مسافران و گردشگران برای بهره مندی از دریا و جنگلهای هیرکانی به خطه شمال و این استان سرسبز سفر میکنند. / ایرنا