لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

تمجید وزیر دفاع عراق از نقش حشد الشعبی در تامین امنیت عاشورای حسینی

وزیر دفاع عراق ضمن تمجید از نقش سازمان حشد الشعبی در تامین امنیت مراسم عاشورای حسینی گفت «حشد الشعبی نقش مهمی در تامین امنیت زائرانی دارد که به مناسبت ایام محرم به کربلای مقدس عزیمت کرده‌اند».
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «نجاح الشمری» وزیر دفاع عراق روز شنبه نقش «مهم» الحشد الشعبی در تامین امنیت زائران در ایام محرم و عاشوراء را ستود.

 

وی گفت که «نیروهای الحشد نقش مهمی را در تامین امنیت سفر میلیونی به استان کربلای معلی به مناسب ایام محرم و عاشورای حسینی  ایفا کرده‌اند».

 

وزیر دفاع عراق در یک نشست خبری در کربلای معلی گفت که «هدف از سفر ما به کربلاء و دیدار با فرماندهان امنیتی این است که به صورت مستقیم و از نزدیک در جریان طرح‌های امنیتی ویژه ایام عاشورای حسینی (ع) قرار بگیریم».

 

به گزارش المنار، الشمری تصریح کرد که در جریان این سفر، مکانیزم همکاری و هماهنگی گروه‌های امنیتی مختلف وزارت کشور با گروه‌های الحشد الشعبی و همچنین طرح آینده برای تامین امنیت مراسم اربعین حسینی در کربلای معلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وزیر دفاع عراق تاکید کرد که «الحشد الشعبی بخش جدایی ناپذیر نیروهای امنیتی عراق است و نقشی مهم در تامین امنیت سفر میلیونی زائران به کربلای معلی دارد».

 

کربلای معلی از اول محرم پذیرای زائران داخلی و خارجی که قصد زیارت حرم سید و سالار شهیدان و شرکت در مراسم سوگواری عاشورای حسینی (ع) را دارند، است.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار