حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

عراق خواهان پیوستن مجدد سوریه به اتحادیه عرب

نماینده دائم عراق در اتحادیه عرب ضمن تأکید بر بازنگری رویکرد دولت‌های عربی در برخورد با چالش‌های منطقه‌ای، گفت کرسی سوریه در اتحادیه عرب باید به دمشق بازگردانده شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «احمد نایف رشید الدلیمی» سفیر عراق در قاهره و نماینده دائم این کشور در اتحادیه عرب روز یکشنبه در یکصد و پنجاه و دومین نشست عادی شورای اتحادیه که ریاست آن را بغداد بر عهده دارد، خواستار پیوستن سوریه به اتحادیه عرب شد.

 

این در حالی است که یک روزنامه صهیونیستی اخیرا در گزارشی نوشت که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب را آمریکا و نه کشورهای عربی تعیین می‌کند.

 

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» روز جمعه نوشت که «بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به آمریکا بستگی دارد و شکست بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تا حد زیادی وابسته به آمریکا است.» 

 

اتحادیه عرب نوامبر سال ۲۰۱۱، همزمان با فشارهای غرب بر نظام قانونی سوریه عضویت این کشور را به حالت تعلیق درآورد.

 

لزوم اصلاح رویکرد دولت‌های عربی

الدیلمی در ادامه اظهارات خود در افتتاحیه این نشست که در سطح نمایندگان دائمی کشورهای عضو اتحادیه در قاهره برگزار شد، گفت که «منطقه عربی امروز با تحولات سریعی روبرو است که به بازنگری در تعامل با چالش‌های آن جهت مقابله با بحران‌هایی که امروز گریبان برخی کشورهای عربی را گرفته است، نیاز دارد».

 

به نوشته پایگاه خبری المغرب الیوم، وی تأکید کرد که به منظور رفع این مشکلات، باید از اتخاذ سیاست‌های تجاوزگرایانه و مداخله‌جویانه دست برداشت و روی تحقق آرمان‌های مشروع ملت‌های منطقه تمرکز کرد.

 

نماینده دائم عراق در اتحادیه عرب با اشاره به تجربه کشورش در شکست داعش در سال ۲۰۱۷ گفت که «عراق با گروه‌های تروریستی که آسیب زیادی به این کشور وارد کرده‌اند، دست و پنجه نرم کرد و ارتش آن موفق به شکست تروریسم شد و اکنون عراق در مرحله بازسازی شهرهای مختلف خود قرار دارد».

 

وی در ادامه بر اهمیت حمایت از عراق در مرحله بازسازی تاکید کرد و خواستار تلاش مضاعف این اتحادیه در راه مبارزه با تروریسم و جنایت‌های سازمان یافته و مقابله سیاسی، رسانه‌ای و فرهنگی با هجمه‌های تروریسم شد.

 

الدیلمی در پایان اظهارات خود، موضوع فلسطین را موضوع محوری جهان عرب دانست و از جامعه جهانی خواست تا مسئولیت خود برای پایان اشغالگری و برپایی دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس را بر عهده بگیرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار