سنتکام: یکی از فرماندهان ارشد داعش در سوریه کشته شد پنتاگون: کمک‌های نظامی به لتونی، لیتوانی و استونی قطع می‌شود جانشین پادشاه اردن سوگند یاد کرد عمر مختار آماده حرکت به سمت غزه شد ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟

حمله موشکی یمن به جنوب عربستان

یگان موشکی ارتش یمن و کمیته‌های مردمی وابسته به انصارالله شنبه‌شب دو فروند موشک بالستیک «زلزال-1» را به سمت دو محل تجمع عناصر مزدور در منطقه «مجازه» در عسیر شلیک کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ، منابع امنیتی یمن از شلیک دو فروند موشک بالستیک به سمت شبه‌نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان خبر دادند.

.

یک منبع نظامی یمن به پایگاه خبری «انصارالله» گفت که حملات موشکی امشب یمن در چارچوب ادامه حملات موشکی یمن در پاسخ به تجاوزات پنج ساله ائتلاف متجاوز صورت گرفته است.

 

منبع نظامی یمن تاکید کرد، در این حمله موشکی که به صورت جداگانه صورت گرفته است، چند نفر از عناصر مزدور کشته و یا زخمی شدند.

نیروهای موشکی یمن دیروز (جمعه) یک فروند موشک بالستیک «بدر-1» را به سمت فرودگاه «نجران» در داخل خاک عربستان شلیک کردند.

 

نیروهای مسلح یمن دیروز همچنین با پهپاد «قاصف k۲» یک هدف مهم نظامی را در «خمیس مشیط» واقع در منطقه «عسیر» را به دقت هدف قرار دادند.

منبع : فارس

ارسال نظر