دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمله پهپادی و موشکی انصارالله به دو هدف نظامی در عربستان

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بعد از ظهر امروز (جمعه) از حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در داخل خاک عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر،سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دومین حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در 24 ساعت گذشته و دومین حمله پهپادی به یک هدف نظامی در عربستان سعودی خبر داد.

 

 

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بعد از ظهر امروز (جمعه) از حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در داخل خاک عربستان خبر داد.

 

به نوشته پایگاه خبری المسیره، او گفت که یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با یک فروند موشک بالستیک «بدر۱ » فرودگاه «نجران» را هدف قرار داده است.

 

به گفته وی در این حمله آشیانه پهپادها به دقت مورد هدف قرار گرفته و موجب توقف پروازها در این فرودگاه شده است. او همچنین تأکید کرد این حمله کاملا با رعایت قوانین بین‌المللی صورت گرفته است و نیروهای مسلح یمن تمامی اقدامات لازم برای حفظ جان غیر نظامیان را مد نظر دارد.

 

از سوی دیگر به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله، یحیی سریع در خبر جداگانه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن با یک فروند پهپاد «قاصف k۲» یک هدف مهم نظامی را در «خمیس مشیط» واقع در منطقه «عسیر» را به دقت هدف قرار داده است.

 

او گفت که این حمله در پاسخ به جنایت‌های ائتلاف سعودی و محاصره ادامه‌دار یمن و همچنین حملات هوایی این ائتلاف صورت گرفت. به گفته وی ائتلاف سعودی در ۱۲ ساعت گذشته ۶۹ بار مناطق مختلف یمن را بمباران کرده است.

 

روز گذشته نیز فرودگاه نجران با یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» و فرودگاه «ملک خالد» در خمیس مشیط با یک فروند پهپاد «قاصف k۲» هدف قرار گرفته بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر