دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

حمله پهپادی و موشکی انصارالله به دو هدف نظامی در عربستان

حمله پهپادی و موشکی انصارالله به دو هدف نظامی در عربستان سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بعد از ظهر امروز (جمعه) از حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در داخل خاک عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر،سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دومین حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در 24 ساعت گذشته و دومین حمله پهپادی به یک هدف نظامی در عربستان سعودی خبر داد.

 

 

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بعد از ظهر امروز (جمعه) از حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در داخل خاک عربستان خبر داد.

 

به نوشته پایگاه خبری المسیره، او گفت که یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با یک فروند موشک بالستیک «بدر۱ » فرودگاه «نجران» را هدف قرار داده است.

 

به گفته وی در این حمله آشیانه پهپادها به دقت مورد هدف قرار گرفته و موجب توقف پروازها در این فرودگاه شده است. او همچنین تأکید کرد این حمله کاملا با رعایت قوانین بین‌المللی صورت گرفته است و نیروهای مسلح یمن تمامی اقدامات لازم برای حفظ جان غیر نظامیان را مد نظر دارد.

 

از سوی دیگر به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله، یحیی سریع در خبر جداگانه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن با یک فروند پهپاد «قاصف k۲» یک هدف مهم نظامی را در «خمیس مشیط» واقع در منطقه «عسیر» را به دقت هدف قرار داده است.

 

او گفت که این حمله در پاسخ به جنایت‌های ائتلاف سعودی و محاصره ادامه‌دار یمن و همچنین حملات هوایی این ائتلاف صورت گرفت. به گفته وی ائتلاف سعودی در ۱۲ ساعت گذشته ۶۹ بار مناطق مختلف یمن را بمباران کرده است.

 

روز گذشته نیز فرودگاه نجران با یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» و فرودگاه «ملک خالد» در خمیس مشیط با یک فروند پهپاد «قاصف k۲» هدف قرار گرفته بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار