حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت

انصارالله یمن، ادعای آمریکا مبنی بر مذاکره با این جنبش را تکذیب کرد

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن ادعای مقام آمریکایی مبنی بر اینکه بین آمریکا و این جنبش مذاکراتی صورت گرفته را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد البَخیتـی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن ادعای مقام آمریکایی مبنی بر اینکه بین آمریکا و این جنبش مذاکراتی صورت گرفته را تکذیب کرد.

 

بخیتی پنجشنبه (۱۴ شهریور) در گفت‌وگو با شبکه قطری الجزیره گفت که انصار الله یمن هیچ مذاکره‌ای با طرف آمریکایی نداشته است.

«دیوید شنکر» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور «خاور نزدیک» ساعتی پیش مدعی شد که دولت آمریکا «برای رسیدن به یک راهکار مورد قبول برای پایان دادن به جنگ در یمن»، مذاکراتی با جنبش انصارالله یمن داشته است.

 

به رغم این ادعا، این مقام آمریکایی توضیحات بیشتری درباره اینکه این مذاکرات کجا و چه زمانی انجام شده است، ارائه نکرده است 

 

پیش از این نیز روزنامه «وال‌استریت‌ژورنال» رسانه نزدیک به جمهوری‌خواهان ۲۷ آگوست (پنجم شهریور) به نقل از منابع مطلع خبر داده بود که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در حال آماده کردن خود برای انجام مذاکرات مستقیم با انصارالله یمن است.

 

برخی ناظران دلیل چرخش در رویکرد آمریکا در قبال یمن و حرکیت به سمت مذاکره با انصارالله یمن را به ناتوانی ائتلاف سعودی در جنگ علیه این کشور، افزایش روز‌افزون توانمندی‌های دفاعی و تهاجمی این جنبش در برابر این ائتلاف و ساقط شدن چند پهپاد آمریکایی به وسیله این جنبش مرتبط می‌دانند.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده