پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر:

وقتی مسئولان فاسد باشند، جامعه به فساد کشیده می‌شود

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: وقتی مسئولان فاسد باشند، جامعه به فساد کشیده می‌شود و برای معالجه هر بیماری باید شایستگی طبیب احراز شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، آیت الله صدیقی در گردهمایی فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: ابتدائاً بعد از حمد الهی با همه وجود خوشحالم که در گام دوم انقلاب خداوند کرم فرمود و پرچم مبارزه با فساد، ناهنجاری‌ها و پلیدی‌ها را به دست سیدی پاکباخته، عالم، مردمی و شجاع سپرد.

 

وی افزود: حضور آیت الله رئیسی بحمدالله در همین مدت کوتاه امواج امید را در دل اقشار مختلف مردم ایجاد کرد که این امید نشانه عنایت خداست.

 

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خطاب به آمران به معروف و ناهیان از منکر تصریح کرد: شما به عنوان پرچمداران جذب دلها، حمایت از خوبان، برجسته کردن خوبی‌ها، مبارزان و مجاهدان در برابر شرک و کفر و الحاد و ظلم و فساد و هرزگی و تباهی برای اولین بار در همایشی حضور پیدا کرده‌اید تا همدیگر را پیدا کنید و ان‌شاءالله راهی نو در پیش گیریم.

 

صدیقی اضافه کرد: ما باید دعوت به خیر را جزو باور‌های قطعی خودمان قرار دهیم و با اعتقاد به میدان بیاییم. اگر ظلم غده سرطانی است معالجه آن روش دارد و آمر به معروف و ناهی از منکر بمنزله طبیب است واگر ابزار نجات مریض را دارد باید به میدان بیاید وگرنه نباید ورود کند و برای درست کردن ابرو چشم را هم کور نکند.

 

وی تصریح کرد: وقتی مسئولان فاسد باشند، جامعه به فساد کشیده می‌شود و برای معالجه هر بیماری باید شایستگی طبیب احراز شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر بر اخلاق عمومی و مستمر بودن جریان امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: تابلو‌ها را برداشته‌اند، تابلو نصب کنید و چراغ قرمز‌ها را مشخص کنید. امروز تابلو‌های دین و فقه متعالی ما از یاد رفته است، تابلو‌های اخلاق و فقه باید در مدارس، کانون‌های تربیتی و دانشگاه‌ها نصب شود.

 

صدیقی اضافه کرد: مردم از فساد جانشان به لب رسیده و فریادشان بلند است و تا پول و پارتی نداشته باشند در هیچ کجا آغوشی برایشان باز نیست.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: از آیت الله رئیسی می‌خواهیم شعب ویژه‌ای در دادگستری همه شهر‌ها ایجاد شود و این پایگاه‌های قضایی دست قضات آموزش دیده باشد واز آمرین به معروف و ناهیان از منکر حمایت کنند و مبارزه با خلاف شرع را جزو وظایف وجدانی، اخلاقی و قانونی خود بدانند. دادستان‌ها مدعی العموم هستند. ما چشم آن‌ها می‌شویم وگزارش می‌دهیم. باید فضایی ایجاد کنیم که عرصه برای فساد، بی‌عفتی و بدی ناامن شود.

منبع : ایسنا

ارسال نظر