همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

رمضان‌شریف: صهیونیست‌ها در آواره کردن مردم فلسطین با شکست مواجه شدند

رمضان‌شریف: صهیونیست‌ها در آواره کردن مردم فلسطین با شکست مواجه شدند رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: صهیونیست‌ها همواره به دنبال آواره کردن و کوچاندن مردم فلسطین و جایگزین‌کردن صهیونیست‌ها به جای آنها بودند که شکست خوردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، رمضان شریف رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امروز (سه‌شنبه ۱۴ آذرماه) در چهارمین جلسه این ستاد، گفت: صهیونیست‌ها به دنبال آن بودند که مردم غزه و فلسطین را آواره کنند و در طرحی که اخیراً چندین مجموعه مطلع به آن اشاره کرده بودند به دنبال کوچاندن مردم غزه به مصر و و مردم کرانه باختری به اردن بودند.

 

وی افزود: کسانی که موضوع فلسطین را دنبال می‌کنند، می‌دانند که رفتن مردم از غزه و کرانه باختری و کلاً از سرزمین مادری، یک رفتن بدون بازگشت است، یعنی اگر کسی از سرزمین خود خارج و به مصر و یا اردن رفت، راه بازگشت دیگری نخواهد داشت.

 

رئیس ستاد انتفاضه و قدس تأکید کرد: این همان طراحی شیطانی است که صهیونیست‌ها از روز اول قدم خود را در این سرزمین گذاشته و همواره به دنبال آواره کردن و کوچاندن مردم فلسطین و جایگزین‌کردن صهیونیست‌ها از سرتاسر عالم به جای آنها و شهرک سازی برای آنها بودند.

 

وی ادامه داد: خدا را شاکر هستیم که مردم فلسطین، خصوصاً مردم غزه با هوشیاری علی رغم همه فشارهایی که تحمل کردند حاضر به ترک سرزمین مادریشان نشدند و همواره از جریان مقاومت حمایت کردند.

 

رمضان شریف اظهار کرد: صهیونیست‌ها در آواره کردن مردم فلسطین با شکست مواجه شدند.

 

وی افزود: صهیونیست‌ها اعلام کردند که ما اسرای خودمان را با کوماندوهای نظامی و عملیات نظامی آزاد می‌کنیم در این هم ناموفق بودند.

 

رئیس ستاد انتفاضه و قدس با اشاره به یک آبروریزی مجدد در حوزه عدم اشراف اطلاعاتی صهیونیست‌ها، گفت: آنجایی که آنها به افکار عمومی دنیا اعلام کردند که ما بیمارستان‌ها به ویژه بیمارستان شفا را بمباران می‌کنیم از این جهت که اینجا مقر فرماندهی جریان حماس است.

 

رمضان شریف اظهار کرد: صهیونیست‌ها بعد از کلی ایجاد دردسر برای بیماران، پزشکان، پرستاران و کادر درمان در هجوم‌آوردن به بیمارستان‌ها، تنها دستاوردشان از این بیمارستان یک سلاح کلاشینکف زنگ زده بود و تمام دنیا به این کار صهیونیست‌ها خندیدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار