زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اتفاقی عجیب و بدون پاسخ در «اسرائیل» قبل از حمله حماس

چند روز قبل از جنگ در غزه، کماندو‌های صهیونیست از نزدیکی غزه به کرانه باختری اعزام شدند و سهام‌داران بزرگ سرمایه خود را از بورس صهیونیستی بیرون کشیده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت که انتقال نیرو‌های کماندویی از مرز نوار غزه به شمال کرانه باختری دو روز قبل از شروع جنگ مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

براساس گزارش آناتولی، او افزود: ما بر اساس اطلاعات بدست آمده حملات دقیق انجام دادیم، سربازان از این خانه به خانه دیگر و از تونل به تونل رفتند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تایید کرد که انتقال نیرو‌های کماندویی که ماموریت آن‌ها تقویت لشکر جنوب رژیم صهیونیستی دو روز قبل از جنگ بود به شمال کرانه باختری مورد بررسی قرار خواهد گرفت. وی افزود: ماجرای این انتقال و همه چیز در تحقیقات عمیقی که انجام خواهیم داد، بررسی خواهد شد.

 

اوایل روز دوشنبه، سازمان رسمی رادیو و تلویزیون صهیونیستی انتقال دو تیم از تیپ کماندویی ارتش صهیونیستی را که مرز‌های نوار غزه را تقویت می‌کردند، به منطقه حواره در شمال کرانه باختری، تنها دو روز قبل شروع جنگ مقاومت فلسطین با صهیونیست‌ها را فاش کرد.

 

در همین راستا گاردین گزارش داد مقامات صهیونیست در حال بررسی ادعا‌های محققان آمریکایی هستند مبنی بر اینکه برخی از سرمایه گذاران ممکن است از قبل از طرح حماس برای حمله در ۷ اکتبر اطلاع داشته باشند و از این اطلاعات برای کسب میلیون‌ها دلار از طریق فروش کوتاه سهام رژیم صهیونیستی استفاده کرده باشند. درست قبل از حمله، فروش کوتاه اوراق بهادار رژیم صهیونیستی در بورس اوراق بهادار تل آویو (TASE) به طور چشمگیری افزایش یافت. یکی از محققان به روزنامه تلگراف گفت که غیرقابل تصور نیست که سود حاصل از این فروش کوتاه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار باشد.

 

این گزارش خاطرنشان می‌کند که شدیدترین افزایش فروش کوتاه مدت در زمانی رخ داده است که معمولاً به دلیل تعطیلات صهیوینست‌ها فعالیت نسبتاً کمی در اراضی اشغالی وجود دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر