ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اتفاقی عجیب و بدون پاسخ در «اسرائیل» قبل از حمله حماس

اتفاقی عجیب و بدون پاسخ در «اسرائیل» قبل از حمله حماس چند روز قبل از جنگ در غزه، کماندو‌های صهیونیست از نزدیکی غزه به کرانه باختری اعزام شدند و سهام‌داران بزرگ سرمایه خود را از بورس صهیونیستی بیرون کشیده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت که انتقال نیرو‌های کماندویی از مرز نوار غزه به شمال کرانه باختری دو روز قبل از شروع جنگ مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

براساس گزارش آناتولی، او افزود: ما بر اساس اطلاعات بدست آمده حملات دقیق انجام دادیم، سربازان از این خانه به خانه دیگر و از تونل به تونل رفتند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تایید کرد که انتقال نیرو‌های کماندویی که ماموریت آن‌ها تقویت لشکر جنوب رژیم صهیونیستی دو روز قبل از جنگ بود به شمال کرانه باختری مورد بررسی قرار خواهد گرفت. وی افزود: ماجرای این انتقال و همه چیز در تحقیقات عمیقی که انجام خواهیم داد، بررسی خواهد شد.

 

اوایل روز دوشنبه، سازمان رسمی رادیو و تلویزیون صهیونیستی انتقال دو تیم از تیپ کماندویی ارتش صهیونیستی را که مرز‌های نوار غزه را تقویت می‌کردند، به منطقه حواره در شمال کرانه باختری، تنها دو روز قبل شروع جنگ مقاومت فلسطین با صهیونیست‌ها را فاش کرد.

 

در همین راستا گاردین گزارش داد مقامات صهیونیست در حال بررسی ادعا‌های محققان آمریکایی هستند مبنی بر اینکه برخی از سرمایه گذاران ممکن است از قبل از طرح حماس برای حمله در ۷ اکتبر اطلاع داشته باشند و از این اطلاعات برای کسب میلیون‌ها دلار از طریق فروش کوتاه سهام رژیم صهیونیستی استفاده کرده باشند. درست قبل از حمله، فروش کوتاه اوراق بهادار رژیم صهیونیستی در بورس اوراق بهادار تل آویو (TASE) به طور چشمگیری افزایش یافت. یکی از محققان به روزنامه تلگراف گفت که غیرقابل تصور نیست که سود حاصل از این فروش کوتاه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار باشد.

 

این گزارش خاطرنشان می‌کند که شدیدترین افزایش فروش کوتاه مدت در زمانی رخ داده است که معمولاً به دلیل تعطیلات صهیوینست‌ها فعالیت نسبتاً کمی در اراضی اشغالی وجود دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار