عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

جزئیات توافق جدید ابوظبی و تلاویو

در اوج بمباران و کشتار غیرنظامیان در نوار غزه، امارات برای دور زدن تهدید‌های یمن علیه رژیم صهیونیستی به کمک این رژیم آمد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۷۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ درحالی که روزانه صد‌ها شهروند فلسطینی در بمباران‌های رژیم صهیونیستی به خاک و خون کشیده می‌شوند، امارات برای نجات رژیم صهیونیستی از تهدید‌های ارتش یمن، توافق جدید با این رژیم امضا کرد.

المیادین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی افزود: براساس این توافق، یک مسیر زمینی میان بندر دبی و بندر حیفا در فلسطین اشغالی برای دور زدن تهدید‌های ارتش یمن مبنی بر بستن دریای سرخ به روی کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی، ایجاد می‌شود.

طی چند روز گذشته، رسانه‌های صهیونیستی و خبرگزاری‌های خارجی گزارش‌های زیادی درباره تاثیرات عملیات نظامی نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ بر اقتصاد رژیم صهیونیستی منتشر و عملیات نظامی نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ را ضربه‌ای به تجارت بین رژیم اسرائیل توصیف کرده‌اند.

این رسانه‌ها به نقل از مقامات و واسطه‌های بخش کشتیرانی تاکید کرده اند که این موضوع شرکت‌های کشتیرانی مرتبط با دشمن صهیونیستی را در معرض خطر قرارداده و این شرکت‌ها از همکاری با شرکت‌های صهیونیستی اجتناب می‌کنند.

نیروی دریایی یمن پیشتر هشدار داده بود که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.

نیرو‌های مسلح یمن پیش‌تر نیز اعلام کرده بود در پاسخ به اقدام نظامی رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه هر کشتی اسرائیلی را که در دسترس باشد، هدف قرار خواهد داد. آن‌ها در همین راستا، یک کشتی صهیونیستی را در دریا توقیف و دو کشتی دیگر متعلق به رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود اقدام به بمباران مناطق مسکونی، درمانی و فرهنگی نوار غزه و هدف قرار دادن مردم بی دفاع این منطقه کرده است که در اثر آن تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ فلسطینی شهید و بیش از ۴۰ هزار نفر دیگر هم زخمی شده اند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده