هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

جزئیات توافق جدید ابوظبی و تلاویو

جزئیات توافق جدید ابوظبی و تلاویو در اوج بمباران و کشتار غیرنظامیان در نوار غزه، امارات برای دور زدن تهدید‌های یمن علیه رژیم صهیونیستی به کمک این رژیم آمد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۷۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ درحالی که روزانه صد‌ها شهروند فلسطینی در بمباران‌های رژیم صهیونیستی به خاک و خون کشیده می‌شوند، امارات برای نجات رژیم صهیونیستی از تهدید‌های ارتش یمن، توافق جدید با این رژیم امضا کرد.

المیادین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی افزود: براساس این توافق، یک مسیر زمینی میان بندر دبی و بندر حیفا در فلسطین اشغالی برای دور زدن تهدید‌های ارتش یمن مبنی بر بستن دریای سرخ به روی کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی، ایجاد می‌شود.

طی چند روز گذشته، رسانه‌های صهیونیستی و خبرگزاری‌های خارجی گزارش‌های زیادی درباره تاثیرات عملیات نظامی نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ بر اقتصاد رژیم صهیونیستی منتشر و عملیات نظامی نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ را ضربه‌ای به تجارت بین رژیم اسرائیل توصیف کرده‌اند.

این رسانه‌ها به نقل از مقامات و واسطه‌های بخش کشتیرانی تاکید کرده اند که این موضوع شرکت‌های کشتیرانی مرتبط با دشمن صهیونیستی را در معرض خطر قرارداده و این شرکت‌ها از همکاری با شرکت‌های صهیونیستی اجتناب می‌کنند.

نیروی دریایی یمن پیشتر هشدار داده بود که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.

نیرو‌های مسلح یمن پیش‌تر نیز اعلام کرده بود در پاسخ به اقدام نظامی رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه هر کشتی اسرائیلی را که در دسترس باشد، هدف قرار خواهد داد. آن‌ها در همین راستا، یک کشتی صهیونیستی را در دریا توقیف و دو کشتی دیگر متعلق به رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود اقدام به بمباران مناطق مسکونی، درمانی و فرهنگی نوار غزه و هدف قرار دادن مردم بی دفاع این منطقه کرده است که در اثر آن تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ فلسطینی شهید و بیش از ۴۰ هزار نفر دیگر هم زخمی شده اند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار