تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

توضیحات چمران درباره مازوت‌سوزی در البرز

توضیحات چمران درباره مازوت‌سوزی در البرز رييس شوراي شهر تهران گفت: در البرز مازوت‌سوزی صورت گرفته اما انتظار می‌رود امسال این اقدام انجام نشود؛ چرا که بر آلودگی هوای تهران اثرگذار است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در جلسه شورای شهر تهران گفت: در البرز مازوت‌سوزی صورت گرفته اما انتظار می‌رود امسال این اقدام انجام نشود؛ چرا که بر آلودگی هوا در تهران اثرگذار خواهد بود.بنده به صورت خصوص مباحثی را به وزیر نفت و مدیران پالایشگاه‌ها مطرح کردم و از ایشان به صحن شورا نیز دعوت خواهد شد.

 

چمران با تاکید بر اینکه یک نمونه قطار ملی در گذشته ساخته شده بود و امروز منابع مالی برای تولید انبوه تامین شده است، گفت: امیدواریم ۱۱۳ دستگاه واگن را سریعتر تحویل دهند که البته تا پایان امسال محقق نخواهد شد و جهاد دانشگاهی و واگن‌سازی و دیگر نهادهای مسئول در این حوزه باید پای کار بیایند.

 

وی افزود: با توجه به اینکه تعداد تولید واگن در سال محدود است تولید برخی قطعات قطارها به صرفه نیست و می‌توان این قطعات را از دیگر کشورها تامین کرد. قرار است قسمت عمده قطعات از جمله بوژی در تهران تولید شود و تصمیم ما بر این است که تولید سریعتر با نتیجه برسد.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سخنان مدیرعامل شرکت واگن‌سازی مبنی بر اینکه برخی نمی‌خواهند واگن ملی ساخته شود، گفت: گاهی اوقات جزیره‌ای فکر می‌شود و به نفع مردم فکر نمی‌شود.

 

وی با بیان اینکه نرخ بلیت مترو پرند ۱۶ و ۱۸ هزار تومان برای کارت بلیت و تک بلیت مترو شده است، اظهار کرد: تا وقتی مصوبه شورا تصویب نشود تردد مردم در مسیر تهران- پرند رایگان خواهد بود؛ مگر اینکه نرخ موقت در نظر گرفته شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار