توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

ترامپ نشست محرمانه با طالبان را لغو کرد

ترامپ نشست محرمانه با طالبان را لغو کرد رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات اخیر طالبان در کابل گفت که این گروه نمی‌تواند بر روی آتش‌بس در طی مذاکرات صلح توافق کند بنابراین آنها قدرت مذاکره برای رسیدن به توافق را نیز ندارند و مذاکرت لغو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت که وی قرار بود روز یکشنبه بطور جداگانه و مخفیانه با رهبران طالبان و «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان در «کمپ دیوید» دیدار کند اما به دلیل حمله طالبان در کابل که منجر به کشته شدن 12 نفر از جمله یک نظامی آمریکایی شد مذاکرات با این گروه را لغو می‌کند.

 

ترامپ در این توئیت نوشت: متاسفانه آن‌ها برای اعمال فشار کاذب مسئولیت حمله‌ای در کابل را به عهده گرفتند که در آن یکی از سربازان ما و 11 نفر دیگر کشته شدند.

 

وی افزود که طالبان این اقدام را با هدف تقویت موضع خود بر سر میز مذاکره و قدرت چانه‌زنی انجام دادند اما این شرایط را برای آن‌ها بدتر کرده است.

 

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد که اگر طالبان نمی‌تواند بر روی آتش‌بس در جریان مذاکرات بسیار مهم صلح توافق کند بنابراین آن‌ها قدرت مذاکره برای رسیدن به یک توافق بامعنی را نیز ندارند.

 

این در حالی است که «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان اخیراً اعلام کرده بود که با طالبان به اصول توافق دست پیدا کرده است و پس از بازنگری و امضای توافقنامه توسط ترامپ 5400 نفر از نیروهای آمریکایی در یک بازه زمانی 145 روزه افغانستان را ترک خواهند کرد.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار