عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

واکنش طالبان به لغو مذاکره با آمریکا

واکنش طالبان به لغو مذاکره با آمریکا گروه طالبان در واکنش به لغو مذاکرات قطر توسط ترامپ تاکید کرد که مبارزه ۱۸ ساله آنها ثابت کرده است که جز پایان یافتن کامل اشغال افغانستان به هیچ چیزی قانع نمی‌شویم و به جهاد ادامه می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا یکشنبه هفته جاری در توئیتر خود نوشت که مذاکرات این کشور با طالبان را به دلیل کشته شدن یک نظامی آمریکایی در کابل لغو کرده است.

 

گروه طالبان در واکنش به لغو مذاکرات قطر توسط ترامپ با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که مبارزه 18 ساله آنها برای آمریکا ثابت کرده است که ما جز پایان یافتن اشغال کامل افغانستان به هیچ چیز دیگر قانع نمی‌شویم و برای این هدف بزرگ به جهاد ادامه می‌دهیم.

 

در این بیانیه آمد هاست که آمریکا باید افغان‌ها را به حال خودشان بگذارد.

 

طالبان خاطرنشان کرد: با آمریکا مذاکرات مفیدی داشتیم و توافقنامه نهایی شد همچنین گفت‌وگوها در فضای خوبی به پایان رسید و دو طرف برای امضای آن آمادگی می‌گرفتند.

 

بیانیه افزود: پس از امضای توافقنامه قرار بود که در 23 ماه جاری میلادی نخستین روز از نشست مذاکرات بین‌الافغانی برگزار شود و کشورهای منطقه و جهان همچنین سازمان‌های بین‌المللی نیز از این روند حمایت کردند.

 

طالبان تصریح کرد: «اکنون که رئیس جمهور آمریکا روند مذاکرات با امارت اسلامی را متوقف کرده است، زیان آن بیش از هر کسی به خود آمریکا می‌رسد.

 

در این بیانیه آمده است که موضع آمریکا در قبال صلح برای جهان روشن شد و این اقدام ترامپ به اعتبار آمریکا صدمه می‌زند، تلفات جانی و مالی این کشور را بیشتر و نقش آمریکا را در تعامل سیاسی متزلزل معرفی می‌کند.

 

طالبان اظهار داشت که امارت اسلامی با ادامه دادن مذاکرات ثابت کرد که جنگ از سوی دیگران بر ما تحمیل شده است.

 

این بیانیه با اشاره به دعوت رهبران طالبان به آمریکا نیز خاطرنشان کرد که زلمی خلیلزاد دعوتنامه ترامپ برای رفتن به آمریکا را در اواخر ماه آگوست در اختیار ما گذاشت. طالبان این سفر را تا امضای توافقنامه در دوحه به تعویق انداختند.

 

امارت اسلامی موضع و سیاست متزلزل ندارد، طالبان 20 سال پیش نیز خواستار تفاهم بودند و امروز نیز همان موضع را دارد و آمریکا بار دیگر به همین موضع برخواهد گشت.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار