شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بررسی خروج آمریکا از افغانستان توسط تیم ترامپ

تیم انتقال دولت جدید ترامپ قصد دارد از مقامات دولت بایدن برای خروج از افغانستان تحقیق کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای تیم انتقال دولت ترامپ در حال بررسی آغاز تحقیقات در مورد خروج نظامی ایالات متحده از افغانستان در سال ۲۰۲۱ هستند. 

 

گفته می‌شود که آنها قصد دارند فهرستی از مقامات نظامی درگیر در این عملیات را تهیه کنند. همچنین آن‌ها در حال بررسی این موضوع هستند که آیا می‌توان آنها را به دادگاه نظامی معرفی کرد یا خیر.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، بار‌ها خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان را که منجر به کشته شدن ۱۳ پرسنل آمریکایی نیز شد، محکوم کرده و آن را «خجالت آورترین روز» در تاریخ ایالات متحده خواند. ترامپ همچنین تاجایی پیش رفت که مدعی شد خروج آمریکا از افغانستان به روسیه جرات داد که به اوکراین حمله کند. 

 

منابع آگاه به این موضوع گفتند تیم ترامپ این تحقیقات را «بسیار جدی» می‌گیرد و به دنبال موارد خیانت مقامات مسئول دولت بایدن است.

 

پیش از این، مارک میلی، رئیس پیشین ستاد ارتش آمریکا با اشاره به کاستی‌های خروج آمریکا از افغانستان، به شکست واشنگتن در افغانستان اعتراف کرد.

 

اواخر سال ۲۰۲۱ آمریکا از افغانستان خارج شد؛ این خروج آشفته، مرگ‌بار و پر هرج‌و‌مرج بود. ۱۳ نظامی آمریکایی و بسیاری از غیرنظامیان افغانستانی طی یک انفجار در فرودگاه کابل کشته شدند؛ این خروج از ابعاد بسیاری قابل تامل و بررسی است و بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران خروج آمریکا از افغانستان پس از ۲ دهه اشغالگری، شکستی دیگر در سیاست خارجی این کشور به شمار می‌آورند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر