عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بررسی خروج آمریکا از افغانستان توسط تیم ترامپ

تیم انتقال دولت جدید ترامپ قصد دارد از مقامات دولت بایدن برای خروج از افغانستان تحقیق کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای تیم انتقال دولت ترامپ در حال بررسی آغاز تحقیقات در مورد خروج نظامی ایالات متحده از افغانستان در سال ۲۰۲۱ هستند. 

 

گفته می‌شود که آنها قصد دارند فهرستی از مقامات نظامی درگیر در این عملیات را تهیه کنند. همچنین آن‌ها در حال بررسی این موضوع هستند که آیا می‌توان آنها را به دادگاه نظامی معرفی کرد یا خیر.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، بار‌ها خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان را که منجر به کشته شدن ۱۳ پرسنل آمریکایی نیز شد، محکوم کرده و آن را «خجالت آورترین روز» در تاریخ ایالات متحده خواند. ترامپ همچنین تاجایی پیش رفت که مدعی شد خروج آمریکا از افغانستان به روسیه جرات داد که به اوکراین حمله کند. 

 

منابع آگاه به این موضوع گفتند تیم ترامپ این تحقیقات را «بسیار جدی» می‌گیرد و به دنبال موارد خیانت مقامات مسئول دولت بایدن است.

 

پیش از این، مارک میلی، رئیس پیشین ستاد ارتش آمریکا با اشاره به کاستی‌های خروج آمریکا از افغانستان، به شکست واشنگتن در افغانستان اعتراف کرد.

 

اواخر سال ۲۰۲۱ آمریکا از افغانستان خارج شد؛ این خروج آشفته، مرگ‌بار و پر هرج‌و‌مرج بود. ۱۳ نظامی آمریکایی و بسیاری از غیرنظامیان افغانستانی طی یک انفجار در فرودگاه کابل کشته شدند؛ این خروج از ابعاد بسیاری قابل تامل و بررسی است و بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران خروج آمریکا از افغانستان پس از ۲ دهه اشغالگری، شکستی دیگر در سیاست خارجی این کشور به شمار می‌آورند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده