سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ترامپ نشست محرمانه با طالبان را لغو کرد

ترامپ نشست محرمانه با طالبان را لغو کرد رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات اخیر طالبان در کابل گفت که این گروه نمی‌تواند بر روی آتش‌بس در طی مذاکرات صلح توافق کند بنابراین آنها قدرت مذاکره برای رسیدن به توافق را نیز ندارند و مذاکرت لغو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت که وی قرار بود روز یکشنبه بطور جداگانه و مخفیانه با رهبران طالبان و «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان در «کمپ دیوید» دیدار کند اما به دلیل حمله طالبان در کابل که منجر به کشته شدن 12 نفر از جمله یک نظامی آمریکایی شد مذاکرات با این گروه را لغو می‌کند.

 

ترامپ در این توئیت نوشت: متاسفانه آن‌ها برای اعمال فشار کاذب مسئولیت حمله‌ای در کابل را به عهده گرفتند که در آن یکی از سربازان ما و 11 نفر دیگر کشته شدند.

 

وی افزود که طالبان این اقدام را با هدف تقویت موضع خود بر سر میز مذاکره و قدرت چانه‌زنی انجام دادند اما این شرایط را برای آن‌ها بدتر کرده است.

 

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد که اگر طالبان نمی‌تواند بر روی آتش‌بس در جریان مذاکرات بسیار مهم صلح توافق کند بنابراین آن‌ها قدرت مذاکره برای رسیدن به یک توافق بامعنی را نیز ندارند.

 

این در حالی است که «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان اخیراً اعلام کرده بود که با طالبان به اصول توافق دست پیدا کرده است و پس از بازنگری و امضای توافقنامه توسط ترامپ 5400 نفر از نیروهای آمریکایی در یک بازه زمانی 145 روزه افغانستان را ترک خواهند کرد.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار