شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز»

حماس: ادعا‌های بی اساس بایدن، نشانگر سقوط اخلاقی اوست

حماس: ادعا‌های بی اساس بایدن، نشانگر سقوط اخلاقی اوست جنبش حماس در بیانیه‌ای گفت که ادعا‌های بی اساس جو بایدن درباره عملیات طوفان الاقصی، سقوط اخلاقی رئیس جمهور آمریکا را نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) آمده است: ادعا‌های بی‌اساس رئیس جمهور آمریکا علیه فلسطینی‌ها مبنی بر ارتکاب خشونت جنسی در روز هفتم اکتبر سقوط اخلاقی جدید بایدن است.

 

حماس افزوده است که این یاوه گویی‌ها و اتهامات پوچ را تنها صهیونیست‌ها و پروپاگاندای بی ارزش آن‌ها بیان می‌کنند.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، افزود: تکرار این دروغ آشکار صهیونیست‌ها این‌بار از زبان بایدن، با هدف سرپوش گذاشتن بر جنایت جنگی، نسل‌کشی و پاکسازی قومی اشغالگران علیه فلسطینی‌ها و گمراه کردن افکار عمومی است.

 

در پایان این بیانیه آمده است: ما از رسانه‌ها می‌خواهیم مراقب دروغگویی جدید صهیونیست‌ها باشند، همانطور که دروغ‌ها و ادعا‌های دیگر آن‌ها مثل بریدن سر کودکان اسرائیلی یا استفاده نظامی از بیمارستان شفاء افشا شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار