چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

زورگیران خشن مولوی به آخر خطر رسیدند

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری ۲ سارق که از شهروندان با تهدید سلاح سرد زورگیری می‌کردند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ اردشیر نادری؛ سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت اظهار کرد: چهاردهم آذرماه عملیات کلانتری ۱۱۶ مولوی در حال گشت‌زنی در محدوده خیابان "معروفخانی" تهران بودند که به یک خودرو که سرنشینان آن افراد گذری از خیابان را زاغ‌زنی می‌کرد، مشکوک و تحت مراقبت‌های ویژه پلیسی قرار می‌دهند.

وی افزود: متهمان در همین حین شهروندی را درون ماشین کرده و با تهدید سلاح سرد از وی اقدام به زورگیری و سرقت تلفن همراه وی کرده که ماموران به سرعت برای دستگیری زورگیران وارد عمل شدند و متهمان به محض رؤیت خودروی گشت از محل متواری شدند.

این مقام انتظامی به اقدامات پیش‌دستانه پلیس و آمادگی هر چه تمام‌تر ماموران کلانتری اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح مهار و اعلام مشخصات متهم به سایر گشت‌های انتظامی، خودرو متهمان متوقف و هر ۲ متهم در یک عملیات منسجم و پلیسی دستگیر و در بررسی‌های بیشتر از متهمان یک قبضه سلاح سرد و دستگاه تلفن همراهی که لحظاتی قبل سرقت کرده بود کشف شد.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: متهمان در تحقیقات اولیه به جرم خود و ۱۰ فقره سرقت مشابه معترف و اظهار داشتند پس از سرقت و زورگیری تلفن همراه اموال مسروقه را به فرد معینی می‌فروختند.

نادری با اشاره به سوابق متهمان در امر سرقت خاطرنشان کرد: در این رابطه ۲ شاکی شناسایی و شناسایی مالخر اموال مسروقه در دستور کار پلیس قرار دارد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار