استان‌هایی که درگیر تب کریمه هستند-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

استان‌هایی که درگیر تب کریمه هستند

کریم امیری معاون بهداشت سازمان دامپزشکی کشور گفت: امسال نسبت به سال گذشته موارد ابتلا و فوتی بیشتر شده است و ۱۴ استان درگیر این بیماری شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون بهداشت سازمان دامپزشکی گفت: از میان ۱۰۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو در 14 استان درگیر، ۱۰ نفر جان دادند.

 

کریم امیری معاون بهداشت سازمان دامپزشکی کشور گفت: امسال نسبت به سال گذشته موارد ابتلا و فوتی بیشتر شده است و ۱۴ استان درگیر این بیماری شده‌اند.

 

وی ادامه داد: بیشتر مواردی که اتفاق افتاده در استان سیستان و بلوچستان بوده است که از میان ۱۰۴ مبتلا ۴۴ نفر از استان سیستان و بلوچستان بوده‌اند و از 10 مورد فوت نیز 8 نفر در این استان هستند.

 

امیری علت ابتلا به این بیماری در سیستان و بلوچستان را قاچاق دام از مرز‌های شرقی کشور یعنی ورود و خروج دام به صورت غیرمجاز دانست و گفت: این ورود و خروج بدون هیچ ضابطه‌ای صورت می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: در افغانستان و پاکستان دام از ایران ارزان‌تر است و برای عید قربان قاچاق آن به داخل کشور افزایش یافته است.

 

معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: امسال سیل اول سال، اکوسیستم را تغییر داده و «کنه» را که عامل انتقال بیماری است افزایش داده بر همین اساس در استان‌هایی چون اردبیل و گیلان موارد ابتلا افزایش داشته و در هر یک از این استان‌ها یک مورد فوتی گزارش شده است.

 

امیری افزود: با خنک شدن هوا شیوع این بیماری کاهش می‌یابد و پیش‌بینی می‌شود تعداد مبتلایان از ۱۲۰ نفر عبور نمی‌کند.

 

وی خاطر نشان کرد: یکی از راه‌های پیشگیری جلوگیری دامداران از شیوع کنه‌هاست، از طرف دیگر دام‌های مبتلا به هیچ وجه نباید ذبح و مورد مصرف قرار گیرد، بر همین اساس افراد به هیچ وجه نباید گوشت دام‌هایی را که در غیر از کشتارگاه ذبح می‌شود مورد استفاده قرار دهند.

 

امیری گفت: کسانی که در کشتارگاه فعالیت می‌کنند هم در معرض خطرند و باید آموزش‌هایی را که دیده اند برای عدم ابتلا به کار گیرند، البته دام اگر مبتلا به این بیماری باشد با نگهداری 24 ساعته پس از کشتار این ویروس از بین می‌رود، بنا بر این گوشت‌های خروجی کشتارگاه‌ها هیچ مشکلی ندارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار