رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند فایننشال‌تایمز: آمریکا اطلاعات میدانی را برای اوکراین فراهم می‌کند اسلامی: تاکنون حدود ۱۰ مرکز در کشور به فناوری پلاسمای سرد مجهز شده‌اند

حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان

رسانه‌های محلی در لبنان بامداد جمعه از حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 08
کد خبر: ۲۱۷۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی در لبنان بامداد جمعه از حمله هوایی اسرائیل به منطقه «مجدل زون» در جنوب لبنان خبر داده‌اند.

 

گزارش‌ها حاکی است که آمبولانس‌ها برای انتقال زخمی‌ها به بیمارستان عازم این منطقه شده‌اند.

 

رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه با جنگنده‌ و هواپیماهای بدون سرنشین به جنوب لبنان حمله کرده بود. در آن حمله جنگنده‌های صهیونیستی به حومه شهرک «عیتا الشعب» حمله کردند، ضمن آنکه حومه شهرک «عیترون» نیز هدف حملات پهپادی قرار گرفت.

 

رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه نیز در حملات شدید به جنوب لبنان، از بمب‌های ممنوعه فسفری استفاده کرده بود.

 

با پایان آتش‌بس هفت روزه در نوار غزه و شروع حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان نیز عملیات‌ها علیه مواضع اشغالگران را از سر گرفته و صهیونیست‌ها نیز حملات کور و خطرناکی را به مناطق مسکونی در جنوب لبنان انجام می‌دهند.

 

جنبش حزب الله لبنان گفته حضور جهادی و مبارزه با دشمن صهیونیستی در جبهه جنوب، نشانگر همبستگی عملی و میدانی با مقاومت فلسطین است.

 

حملات شدید رژیم اسرائیل در غزه بعد از عملیات طوفان‌الاقصی در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) به شهادت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی در غزه منجر شده که اکثر آنها غیرنظامی هستند. این آمارها به ویژه با گسترش عملیات رژیم اسرائیل به منطقه جنوب غزه رو به افزایش هستند.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

 

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

 

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد و برای مدتی برق و سوخت را به روی مردم غزه قطع کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار