وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد

ایران وتوی قطعنامه شورای امنیت توسط آمریکا را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امورخارجه ضمن محکوم کردن وتوی قطعنامه شورای امنیت برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه توسط آمریکا، دولت این کشور را شریک جرم صهیونیست‌ها خواند و تبعات هرگونه گسترش دامنه جنگ در منطقه را متوجه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر. ایالات متحده آمریکا بامداد امروز (شنبه) ۱۸ آذر ماه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرد.

 

پیش‌نویس این قطعنامه که خواستار برقراری آتش‌بس انسان‌دوستانه در غزه است از سوی امارات عربی متحده ارائه شده بود.

 

این اقدام آمریکا واکنش جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشت و ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن اقدام آمریکا در وتوی مجدد قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف برقراری آتش بس فوری انساندوستانه در غزه، گفت که دولت آمریکا بار دیگر ثابت کرد که بازیگر و عامل اصلی در کشتار غیرنظامیان و شهروندان فلسطینی بویژه زنان و کودکان و تخریب زیرساخت‌های حیاتی در غزه است.

 

 در حالی که ۱۳ عضو شورای امنیت به این قطعنامه رأی موافق دادند، انگلیس به آن رأی ممتنع داد و آمریکا هم آن را وتو کرد.

 

رابرت ای. وود، معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت گفت که واشنگتن از درخواست‌ها برای آتش‌بس فوری حمایت نمی‌کند. او مدعی شد چنین اقدامی بذر جنگ بعدی را می‌کارد.

 

به گفته کنعانی از ابتدای تهاجم وحشیانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی علیه غزه، رژیم آمریکا به کرات همپیمانی و همراهی خود با رژیم آپارتاید اسرائیل در ارتکاب جنایات جنگی و نسل‌کشی علیه ملت فلسطین را به اثبات رسانده است.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: مقامات کنونی ایالات متحده آمریکا که در لباسی از تزویر و ریاکاری برای جان کودکان و غیرنظامیان غزه ابراز نگرانی کرده بودند، در هفته گذشته دویستمین محموله کمک‌های تسلیحاتی و نظامی خود را به دست ارتش کودک‌کش اسرائیل رساندند و در بیش از دو ماه گذشته، از هیچ‌گونه حمایت نظامی، سیاسی، اطلاعاتی، رسانه‌ای از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری فروگذار نکرده‌اند.

 

وی خاطرنشان کرد: تردیدی نیست که دولت آمریکا در کشتار بیرحمانه قریب به ۱۸ هزار غیر نظامی که حدود ۸ هزار نفر از آنان کودکان مظلوم هستند، شریک جرم بوده و قطعا تبعات هر گونه گسترش دامنه جنگ در منطقه، متوجه رژیم آمریکا و اسرائیل غاصب است.

 

این دیپلمات ارشد ایرانی اضافه کرد که میراث سیاست‌های ضدبشری و نژادپرستانه مقامات ایالات متحده برای آیندگان این کشور جز شرمساری و بی‌آبرویی نخواهد بود.

 

رای منفی آمریکا به این قطعنامه واکنش‌هایی را به همراه داشت از جمله گیلاد عردان، نماینده اسرائیل در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از دولت جو بایدن بابت «حمایت قاطع از اسرائیل» تشکر کرد. دیمیتری پولیانسکی معاون نماینده روسیه در سازمان ملل هم در این باره بیان کرد: «یکبار دیگر دیپلماسی آمریکا در حال به جا گذاشتن زمین سوخته و ویرانی است.»

 

در دو ماه اخیر و در پی حملات رژیم صهیونیستی به غزه که در واکنش و به بهانه عملیات طوفان الاقصی صورت گرفت، یک هفته آتش‌بس موقت برقرار شد که آن هم در ابتدا چهار روزه بود و بعد تمدید شد و بعد از یک هفته آتش‌بس موقت، رژیم اسرائیل جمعه هفته گذشته دهم آذر ماه بار دیگر حملاتش را به نوار غزه و کرانه باختری از سر گرفت و همچنان این حملات ادامه دارد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار