وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تاکید هند بر حمایت از فلسطین

وزیر امور خارجه هند با نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین گفتگو کرده و بر موضع کشورش در حمایت از فلسطین تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۸ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «سوبرامانیام جایشانکار»، وزیر امور خارجه هند روز شنبه با «محمد اشتیه»، نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین گفتگوی تلفنی انجام داده و بر آنچه موضع «دیرینه» کشورش در قبال فلسطین خواند تاکید کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آسیا»، محمد اشتیه در این گفتگوی تلفنی درباره وضعیت در نوار غزه و کرانه باختری «نگرانی عمیق» خود را اظهار کرده و دو طرف بر سر حفظ تماس بین خود توافق کردند.

 

وزیر امور خارجه هند روز شنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «عصر امروز با محمد اشتیه، نخست وزیر فلسطینی گفتگو کردم. او هم درباره وضعیت در غزه و هم وضعیت در کرانه باختری به ابراز نگرانی عمیق پرداخت. من بر موضع دیرینه هند درباره فلسطین تاکید کردم و بر سر حفظ تماس توافق کردیم.»

 

«آریندام باگچی»،‌ سخنگوی وزارت امور خارجه هند در یک نشست مطبوعاتی در اواسط ماه اکتبر در توضیح درباره موضع دهلی در مورد فلسطین، این موضع را «دیرینه و منسجم» خوانده و گفت، هند همواره حامی از سر گیری مذاکرات مستقیم در جهت ایجاد یک کشور مستقل، خودمختار و پایدار فلسطین که در چارچوب مرزهای امن و به رسمیت شناخته شده وجود داشته باشد حمایت کرده و موضع خود را تغییر نداده است.

 

اوایل ماه اکتبر نیز «نارندرا مودی»، نخست وزیر هند با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان گفتگوی تلفنی داشته و گفت، هند متعهد به ارائه کمک بشردوستانه به مردم فلسطین و ادامه این کمک‌ها است.

 

اواخر آبان ماه نخست وزیر هند در افتتاحیه نشست بین‌المللی موسوم به «نشست صدای جهان جنوب» کشتار غیرنظامیان در جنگ اسرائیل علیه غزه را محکوم کرد.

 

براساس گزارش سی ان ان مودی گفت: ما قویا مرگ غیرنظامیان را در درگیری بین اسرائیل و حماس محکوم می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار