غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

استقرار ناوشکن‌های هند در دریای عرب برای محافظت از کشتی‌های تجاری

نیروی دریایی هند برای مقابله با حملات به کشتی‌های تجاری 3 ناوشکن مجهز به موشک‌های هدایت شونده در دریای عرب مستقر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، چند روز پس از حمله پهپادی به یک کشتی تجاری در سواحل هند، یک تیم خنثی سازی مواد منفجره از این کشتی که در بمبئی پهلو گرفته است بازدید و به بازرسی دقیق آن پرداخت.

 

براساس گزارش لایو مینت، به دنبال این حادثه دولت هند سه کشتی جنگی با نامهای «آی ان اس کوچی»، «آی ان اس کلکته» و «آی ان اس مورموگائو» و یک هواپیمای شناسایی دوربرد را برای بازدارندگی در برابر این حملات در منطقه مورد نظر مستقر کرده است.

 

سازمان عملیات تجاری دریایی انگلیس روز شنبه از حمله پهپادی به یک کشتی حمل و نقل تجاری در فاصله 320 کیلومتری از سواحل هند خبر داد. این کشتی دچار انفجار و آتش سوزی در عرشه شد.

 

حمله پهپادی به این کشتی تجاری روز شنبه حدود ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی صورت گرفت. به گفته پنتاگون در این حمله هیچ کدام از خدمه یا سرنشینان کشتی مجروح نشدند و آتش‌سوزی ناشی از آن نیز مهار شد.

 

شرکت دریایی «آمبری» گفته که کشتی تجاری «چم پلوتو» با اسرائیل مرتبط است و از عربستان سعودی به سوی هند در حال حرکت بود.

 

یک سخنگوی نیروی دریایی هند گفت: «در بدو ورود این کشتی، تیم خنثی‌سازی مهمات انفجاری نیروی دریایی هند کشتی را بازرسی کرد تا ارزیابی اولیه از نوع و ماهیت حمله انجام شود. تجزیه و تحلیل منطقه حمله و زباله های یافت شده در کشتی نشان دهنده حمله پهپادی است.

 

وی افزود: با این حال، برای تعیین جزئیات حمله از جمله نوع و میزان مواد منفجره استفاده شده، به تحلیل‌های فنی بیشتری نیاز است.

 

این مقام نیروی دریایی هند همچنین گفته که با توجه به حملات گسترده به کشتیهای تجاری در دریای سرخ و دریای عرب، سه ناوشکن مجهز به موشکهای هدایت شونده در منطقه مستقر شده است.

 

ارتش یمن از آغاز حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون توانسته در حمایت از مردم فلسطین چند کشتی اسرائیلی یا کشتی‌هایی را که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی است، هدف حمله قرار دهد./ فارس

ارسال نظر