بیانیه وزارت دادگستری در خصوص حمله تروریستی به دادگستری زاهدان تقویت باد‌های ۱۲۰ روزه در شرق کشور/ رگبار و رعد و برق در ۱۱ استان این متهم کلاهبرداری اسکیمری را شناسایی کنید + عکس جزئیات جدید از حمله تروریستی زاهدان/ تروریست‌ها وارد دادگستری شدند؟ بازداشت سه شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد / آغاز سال تحصیلی ورودی‌های جدید از نیمه دوم مهر مسمویت غذایی شماری از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۵/۴؛ کاهش دما در نوار شمالی از امروز ورود هواپیمای آب‌پاش به اهواز برای مهار آتش‌سوزی در هورالعظیم عراق رهایی گروگان ۱۳ ساله از چنگال آدم ربایان در زاهدان هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گرد و خاک در ۶ استان کشور انهدام باند تهیه و توزیع سلاح و مهمات غیرمجاز در مازندران تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان به عنوان هیات علمی صدور حکم قصاص برای یک متهم دیگر در پرونده «نیان» کودک بوکانی

افزایش ظرفیت پناهگاه‌های معتادان متجاهر در پایتخت به ۱۸ هزار نفر

معاون سیاسی استانداری تهران گفت: با وجود ۲۵ هزار معتاد متجاهر در تهران، تنها امکان پذیرش ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر ظرفیت وجود داشت که طی دو سال اخیر حدود ۱۸ هزار ظرفیت جدید در این استان ایجاد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۵ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس جوهری یکشنبه شب در مجمع خیرین یاریگران زندگی استان تهران اظهار کرد: پس از استقرار دولت سیزدهم، موضوع آسیب‌های اجتماعی در اولویت امور مدیران استان قرار گرفت.

وی جمع آوری معتادان متجاهر را گام اول هدف گذاری‌های صورت گرفته و در گام دوم مرتفع کردن مشکلات قانونی افرادی دانست که قانون مجوز پذیرش آن‌ها را صادر نمی‌کرد که این مشکل برطرف شد و برای افراد منع پذیرشی هم امکانات و فضای مناسب اسکان و نگهداری ایجاد شد.

جوهری از برگزاری بیش از ۶۰ جلسه برای ساماندهی وضعیت معتادان متجاهر پایتخت در شهرداری تهران خبر داد و با بیان اینکه همه این اقدامات مقدمه کار بود، افزود: از همه ظرفیت‌های استان استفاده کردیم و همه مسوولین را فراخوانده و از آن‌ها خواستیم با تمام توان در این زمینه فعالیت کنند و از این مرحله به بعد مشکلات با همت و کمک شما خیرین مرتفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه با ظرفیت خیرین مجمع یاریگران زندگی می‌توانیم حداقل حضور معتادان متجاهر را در تهران داشته باشیم، از وجود ۵۰ درصد معتادان متجاهر کشور در این استان خبر داد.

جوهری با تاکید بر این موضوع که هدف اصلی در جهت باز اجتماعی شدن معتادان متجاهر است، اضافه کرد: در زمینه اشتغال و باز اجتماعی کردن معتادان اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرکز شهید زیادیان تجربه خوبی در این ارتباط داشته‌ایم. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار