قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

چمران: مجبوریم از خارج اتوبوس وارد کنیم

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما از شرکت های تولید کننده اتوبوس خواستیم که هزار دستگاه اتوبوس را برای ما فراهم کنند و ما هزینه آن را نقدا پرداخت کنیم اما متأسفانه این امکان را نداشتند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره واردات اتوبوس از خارج کشور گفت: اولویت ما این نیست که از خارج از کشور اتوبوس وارد کنیم اما امروز که اتوبوس نداریم مجبوریم که از کشورهای دیگر اتوبوس وارد کنیم.

 

وی افزود: ما از شرکت های تولید کننده اتوبوس خواستیم که هزار دستگاه اتوبوس را برای ما فراهم کنند و ما هزینه آن را نقدا پرداخت کنیم اما متأسفانه این امکان را نداشتند چرا که دولت قبل، ۱۰ سال هیچ اتوبوسی از آن‌ها خریداری نکرده بود.

 

چمران خاطرنشان کرد: یکی از این اتوبوس‌سازان گفت می‌توانند ۲۰۰ تا ۲۵۰ تا را فراهم کند و آن را هم تامین کردند و مدیرعامل همان شرکت شب عید با بنده تماس گرفت و گفت ما ۵۰ اتوبوس دیگر را هم فراهم کردیم که می‌توانید آن را از ما بگیرید. اما متاسفانه تهران آنقدر وسیع و بزرگ است که ۵۰ اتوبوس به جایی نمی‌رسد و کسی آن را نمی‌بیند و حس نمی‌شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: امسال هم خوشبختانه همان کارخانه به تعهد خود عمل کرده و ماهانه ۵۰ دستگاه را تحویل می‌دهد اما باقی کارخانه‌ها این رقم را کم و زیاد می‌کنند.

 

وی با اشاره به عمر ۸ الی ۱۰ ساله اتوبوس‌ها افزود: امروز ما باید ۹۰۰۰ دستگاه اتوبوس داشته باشیم که از این ۹ هزار دستگاه ۲۰۰۰ دستگاه بیشتر نداریم و ۷۰۰۰ دستگاه کمبود اتوبوس داریم و این برای مردم دردآور و سخت است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار