لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

باهنر: برخی اصلاح‌طلبان به یک لیست واحد در تهران رسیده‌اند

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: مطابق اخبار واصله برخی اصلاح‌طلبان تا حدودی تهران به یک لیست واحد رسیده اند و این می‌تواند اصولگرایان را نسبت به لزوم وحدت هوشیار سازد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۸۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران در این نشست ضمن تشریح برنامه های انتخاباتی اصول گرایان گفت: جامعه اسلامی مدیران با ایجاد دفتر سیاسی و انتخابات برنامه های جامعی برای افزایش مشارکت اجتماعی و اعتمادسازی از طریق معرفی نمایندگان کارآمد در سطح کشور و منطبق با مؤلفه های موردنظر مقام معظم رهبر انقلاب دارد.

وی هچنین تصریح کرد: جامعه اسلامی مدیران با داشتن اعضاء مجرب در حوزه های مدیریت انقلابی و جهادی آمادگی لازم در زمینه ورود به عرصه انتخابات و خدمت رسانی برای تشکیل یک مجلس کارآمد قوی و انقلابی را دارد.

در ادامه این مراسم محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه مهندسین ضمن بیان اینکه امسال دو انتخابات حساس مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را پیش رو داریم گفت: مقام معظم رهبری متفاوت از هرسال، امسال بسیار زودتر مسئله انتخابات را مطرح کردند و در رابطه با اجابت مطالبه معظم له، هرگروه فعال می تواند در این عرصه نقش خود را ایفا کند و پاسخ روشنی در رابطه را مشارکت عمومی داشته باشد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: درحال حاضر اصولگرایان به دنبال ایجاد وفاق هستند، پنج گروه در جبهه اصولگرایی آمادگی خود برای حضور و ارائه لیست در انتخابات را اعلام کرده اند و در این بین سهم خواهی آسیب به ائتلاف و وحدت اصولگرایان می زند و امیدواریم با کمک  همه احزاب و تشکل های فعال حوزه اصولگرایی بتوانیم از این اتفاق جلوگیری کنیم.

وی با تشریح و تحلیل عملکرد اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو یادآور شد: اصلاح طلبان به دو گروه تقسیم می شوند؛ عده ای از آن‌ها اعتقاد به تحریم انتخابات دارند اما عده ای دیگر حیات خود را وابسته به حضور در انتخابات و مشارکت می دانند، مطابق اخبار واصله آن‌ها تا حدودی تهران به یک لیست واحد رسیده اند و این می تواند اصولگرایان را نسبت به لزوم وحدت هوشیار سازد.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری از تغییرات سازوکار تأیید صلاحیت کاندیداها در انتخابات مجلس سیزدهم گفت و اظهار کرد: در این دوره افراد بیشتری ثبت نام کرده و با تغییر در برخی از سازوکارها امکان حضور در انتخابات برای افراد بیشتری به عنوان کاندید فراهم شده است و همین می تواند منجر به افزایش مشارکت شود.

دبیرکل جامعه مهندسین گفت: در حوزه های انتخابی کوچکتر شخصیت های حقوقی کمتر مورد توجه بوده و به دلیل بافت اقلیمی شخصیت های حقیقی امکان رأی آوری پیدا می کنند و حضور این افراد به صورت طبیعی بر میزان مشارکت عمومی در انتخابات افزوده می شود.

باهنر با تأکید بر سعه صدر در زمینه تأیید صلاحیت ها بیان داشت: افرادی که به اصول انقلاب اسلامی پایبند هستند ورودشان در انتخابات بلامانع است اما ورود ضدانقلاب و کسانی که به نوعی اغتشاشگر، فتنه گر و ضدانقلاب تلقی می شوند ممنوع است، این تنها منحصر به جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه در همه نظام های دنیا افرادی از این جنس را در ساختارهای اساسی کشور نمی پذیرند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر