اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

باهنر: مگر از شورای ائتلاف رفته بودم که به آن برگردم

عضو شورای وحدت اصولگرایان، گفت: ممکن است فردا رسانه‌ها بگویند باهنر به شورای ائتلاف پیوست مگر من از این شورا رفته بودم که به آن برگردم؟ من با همه شوراها و جبهه‌های درون اصولگرایی همکاری می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 22
کد خبر: ۱۹۰۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا باهنر روز چهارشنبه در نشست شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: امیدوارم با پیروزی انتخابات یازدهم اسفند اکثریت مجلس دوازدهم را داشته باشیم نه این که علی الاطلاق ۲۹۰ کرسی بهارستان را کسب کنیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: برخی مدعی طرفدار مشارکت حداکثری هستند اما می‌گویند نباید از فلان جناح کسی وارد صحنه شود و در عمل حداقل مشارکت را می‌خواهند؛ در صورتی که در جناح سیاسی غیر اصولگرا هم افرادی هستند که نگاه براندازانه ندارند و اهل نماز و روزه و مقلد رهبر انقلاب هستند.

باهنر یادآور شد: البته تکلیف مخالفان نظام و اغتشاشگران مشخص است اما در ساحت دموکراسی باید رقبای خود را که مقید به چارچوبهای نظام هستند به رسمیت بشناسیم و این موضع نظام است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با تاکید هم‌افزایی و ارتقای وحدت و همدلی در جریان اصولگرا، گفت: باید از رقابت‌های درون جناحی غیرضرور بپرهیزیم و خودخواهی و خودمحوری را کنار بگذاریم و با انسجام بیشتر باهم کار کنیم.

وی به بیانیه اخیر جامعه اسلامی مهندسین اشاره و اظهار کرد: این بیانیه در پاسخ به مطالبه شرعی و قانونی رهبر معظم انقلاب اسلامی بود و اعلام کردیم که دست اندرکاران انتخابات برنامه خود را در خصوص پاسخ به مطالبه رهبری اعلام کنند و باز هم این موضوع را دنبال می‌کنیم. در جلسه اخیر جامعه اسلامی مهندسین هم احمد وحیدی وزیر کشور حضور داشت و مباحث خوبی مطرح شد.

عضو شورای وحدت با اشاره به حساسیت انتخابات یازدهم اسفند دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، گفت: امسال حضرت آقا نخستین فردی بودند که موضوع انتخابات را پیش کشیدند و ۴ موضوع مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت را تذکر دادند که باید روی آن کار شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره ورود رهبر معظم انقلاب به موضوع انتخابات گفت: دشمنان در ۴۰ سال گذشته پاشنه آشیل کشور را ایجاد فاصله میان ملت با امام امت تلقی و سعی می‌کنند این ارتباط را کمرنگ کنند.

باهنر با تاکید بر نرخ مشارکت بالا در انتخابات یازدهم اسفند، به گره زدن میزان حضور مردم انتخابات و مشروعیت نظام اشاره کرد و گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن، شب‌های قدر، سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در مشهد و نماز عید فطر که شکوه عظیمی داشت نشان دهنده مشارکت گسترده مردم بود و این حضور زبان آنهایی که دنبال تخریب بودند را قفل کرد. اما رسانه‌های معاند و کینه‌توز بدون اشاره به این موارد، با یک نگاه تک بعدی فقط انتخابات را ملاک مشارکت تلقی می‌کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار