هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

افزایش جمعیت حیات‌وحش در منطقه شکار ممنوع

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اقلید گفت: با تلاش محیط بانان جمعیت حیات‌وحش در منطقه شکار ممنوع بصیران اقلید روند افزایش دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۸۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بخش نجاتی امروز، ۲۰ آذرماه از اجرای برنامه سرشماری گونه‌های شاخص جانوری در منطقه شکار ممنوع بصیران این شهرستان خبر داد و گفت: این برنامه در نیمه آذر ماه امسال با حضور محیط‌بانان، کارشناسان و سمن‌های محیط زیستی شهرستان اقلید انجام گرفت.

وی افزود: در این سرشماری گونه‌های شاخص مانند کل و بز، قوچ و میش با برنامه‌ریزی‌های منظم و حضور کارشناسان، محیط‌بانان و سمن‌های محیط زیستی برای رشد یا کاهش جمعیت حیات وحش و بررسی کیفیت زیستگاه‌های تحت ارزیابی قرار گرفتند.

نجاتی با بیان اینکه در سرشماری‌ها، دستیابی به حداقل جمعیت گونه‌های شاخص، تعیین ترکیب جنسی گونه‌ها، آگاهی از وضعیت زیستگاه و بررسی حفاظتی و برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح زیستگاه مورد تأکید است، از افزایش جمعیت گونه‌های شاخص جانوری در سال جاری خبر داد.

به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اقلید، محیط‌بانان این شهرستان وضعیت سرشماری حیات وحش منطقه بصیران را افزایشی اعلام کرده‌اند که این موضوع بیانگر امنیت زیستگاه و فراهم شدن شرایط زاد و ولد و تکثیر گونه‌های حیات وحش است.

وی با یادآوری اینکه منطقه بصیران از سال ۱۳۶۲ به‌عنوان منطقه شکار ممنوع شناخته شده و تحت مدیریت قرار دارد، گفت: با تلاش مضاعف محیط‌بانان این شهرستان جمعیت حیات وحش در منطقه بصیران افزایش داشته است.

نجاتی یادآور شد: این منطقه از طرف اداره‌کل حفاظت محیط زیست فارس جهت ارتقا به منطقه حفاظت شده به سازمان مرکزی پیشنهاد شده و کار‌های اداری آن هم انجام گرفته است که در آینده نزدیک در جلسه شوری عالی محیط زیست کشور مطرح و تایید شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اقلید بیان کرد: این موضوع از طریق سازمان مرکزی محیط زیست پیگیری می‌شود تا تلاش چندین ساله محیط‌بانان این مرز و بوم به ثمر نشیند و این منطقه به حفاظت شده ارتقا یابد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار