سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تولد نخستین گوساله مرال در پناهگاه سمسکنده

مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: نخستین گوساله مرال (گوزن قرمز) در پناهگاه حیات وحش سمسکنده به دنیا آمد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عطاءالله کاویان مدیرکل محیط زیست مازندران به تولد نخستین گوساله مرال (گوزن قرمز) ۵ خردادماه امسال در مرکز تکثیر و پرورش مرال در پناهگاه حیات وحش سمسکنده ساری اشاره کرد و اظهار داشت: فصل زایش مرال یا همان گوزن قرمز در مرکز تکثیر و پناهگاه حیات وحش سمسکنده ساری آغاز شده است.

وی با اشاره به وجود ۲۱ راس مرال در پناهگاه حیات وحش سمسکنده خاطرنشان کرد: با تولد یک رأس گوساله مرال، تعداد مرال‌ها به ۲۲ رأس رسید. در پناهگاه حیات وحش سمسکنده به طور میانگین چهار تا پنج مرال متولد می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه سال گذشته نخستین گوساله مرال در ۲۷ اردیبهشت ماه متولد شد، گفت: پیش بینی می‌شود امسال تعداد چهار تا پنج رأس مرال به جمعیت گوزن‌ها اضافه شود.

مدیرکل محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه معمولا اواخر اردیبهشت و هفته اول خردادماه زمان زایش گوزن‌هاست بیان کرد: گوزن‌های قرمز گوساله‌های تازه متولد شده را تا چند روز برای کسب توانایی در میان علوفه‌های بهاری مخفی می‌کنند تا از دست دشمنان طبیعی در امان باشند.

کاویان افزود: مرال مادر هر چند ساعت به سراغ گوساله‌ها می‌رود و شیردهی می‌کند.

وی از همه طبیعت گردان خواست به نوزادان مخفی نگهداشته شده در طبیعت کاری نداشته باشند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر