پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ورود بیش از ۱۰۰ حامی فلسطین به مجلس سنای آمریکا

ورود بیش از ۱۰۰ حامی فلسطین به مجلس سنای آمریکا همزمان با آنکه کنگره در حال مذاکره درباره بسته هزینه‌های ۱۰۶ میلیارد دلاری دولت جو بایدن برای ارسال کمک‌های بیشتر به رژیم آپارتاید اسرائیل است، بیش از ۱۰۰ حامی فلسطین وارد ساختمان کنگره شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۸۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، بیش از ۱۰۰ معترض در اعتراض به سیاست‌های دولت جو بایدن در حمایت از رژیم اسرائیل در ساختمان مجلس سنا حضور یافتند.

معترضان شعار می‌دادند: ما از کنگره می‌خواهیم که زندگی را انتخاب کند، نه سلاح، جنگ و نسل کشی! ما اکنون به آتش‌بس نیاز داریم تا از مرگ افراد جلوگیری کنیم. ما باید تسلیح اسرائیل را متوقف کنیم.

بر اساس برخی گزارش‌ها، نیرو‌های حفاظتی کنگره شماری از این افراد را بازداشت و تعدادی دیگر را به بیرون از ساختمان هدایت کرد.

دولت آمریکا که هفته گذشته با رای وتوی خود مانع از صدور قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره توقف درگیری‌ها در غزه و آتش‌بس شد، لایحه‌ای را به کنگره این کشور ارسال کرده تا قادر به ارائه کمک‌های مالی لازم برای تداوم جنگ در اوکراین و حمایت از اسرائیل در تهاجم به غزه باشد.

ارتش رژیم صهیونیستی بعد از ناکامی بزرگ در مقابله با عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (پانزدهم مهرماه)، حمله‌ای همه جانبه را علیه غزه آغاز کرده که تاکنون بیش از ۱۸ هزار شهید برجای گذاشته است.

آمریکا مهم‌ترین متحد و حامی اسرائیل در حمله به غزه بوده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار