گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
وزیر برق عراق:

با وجود فشارهای آمریکا به ادامه واردات گاز از ایران ادامه می‌دهیم

وزیر برق عراق در پاسخ به سؤالی در مورد فشار آمریکا برای کاهش واردات گاز از ایران، گفت بغداد بدون این واردات در تأمین برق خود با مشکل مواجه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، خبرگزاری «رویترز» روز سه‌شنبه به نقل از «لؤی الخطیب» وزیر برق عراق نوشت، بغداد بدون واردات گاز از ایران در تولید برق با مشکل مواجه می‌شود و با وجود فشارهای آمریکا به ادامه واردات از ایران ادامه می‌دهد.

 

بنا بر این گزارش، الخطیب که امروز در حاشیه گردهمایی «کنگره جهانی انرژی» در شهر ابوظبی در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، در این مورد گفت: «نهایتا، این یک بازار آزاد است. مسئله برق دائما در عراق موضوعی سیاسی می‌شود.»

 

قطعی مداوم برق در عراق یکی از مسائلی است که مورد اعتراض مردم این کشور قرار گرفته است. با این وجود، واشنگتن بغداد را برای توقف واردات گاز از ایران که منبع تولید بخش بزرگی از برق عراق است، تحت فشار قرار داده است. گاز صادراتی ایران برای تولید ۲۵۰۰ مگاوات برق کافی است و ضمنا ایران ۱۲۰۰ مگاوات برق نیز به صورت مستقیم به عراق صادر می‌کند.

 

الخطیب در پاسخ به سؤالی در مورد فشارهای آمریکا به عراق برای توقف یا کاهش واردات گاز از ایران، گفت: «ما با همه روابط متعادلی داریم و دیگران باید به آن احترام بگذارند.»

 

دولت آمریکا اردیبهشت ماه امسال تمام معافیت‌های مربوط به واردات نفت از ایران را لغو کرد، اما عراق با تأکید بر اینکه بدون واردات گاز از ایران در تأمین برق با مشکل مواجه می‌شود، از آمریکا معافیت وارداتی دریافت کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر